دخترصنم مدیر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 عنوان کتابداری | مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 23 پست رشته کتابداری دانشگاه علامه یا خوارزمیچطورن ? بازار کار داره ؟ احتمال استخدام ش هست ؟یکی از فامیلمون خونده و چند سال دیگه باز نشست میگهخیلی تعریف میکنه و میگه خوبه ؟برم ؟؟؟اگه چیزایی که زدمو دولتی قبول نشدم حسابداری پیام نور یا این کتابداری ؟؟ دیروز | 14:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلداد عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 5572 خب اون که صد درصد ولی آدم بره یه رشته خوب پیام بخونه بهتره تا یه رشته ای که شاید اون بازار کار آینده ... آره شهرهای دیگه هم حسابداری دولتی میتونی بیاری
دخترصنم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 دولتی دانشگاه حضرت معصومه قم قبول میشی حسابداری من خودم قمیم رتبه ات ۰ند بود ؟ خب قم یکم محدودیت داره ؟ واسه حجاب من بد حجاب نیستم ولی خب چادری هم نیستم اصلا نمیتونم نگه دارم ولی بازم بهتر از پیام نوره شاید برم بزار اینو
دخترصنم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 آره شهرهای دیگه هم حسابداری دولتی میتونی بیاری من حسابداری مازندران و رشت رو شانسی گذاشتم ولی بقیه شهر ها مثل اراک زنجان قزوین گنبد شاهرود سمنان رو گذاشتم یدونه هم ملی مهارت تهران
سلداد عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 5572 رتبه ات ۰ند بود ؟ خب قم یکم محدودیت داره ؟ واسه حجاب من بد حجاب نیستم ولی خب چادری هم نیستم اصلا نمی ... منم انتخاب رشته کردم تازه. اره دانشگاه های قم همه چادر اجباری هستن و تک جنسیتی هم هست دانشگاه حضرت معصومه خواهرانه فقط
سلداد عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 5572 من حسابداری مازندران و رشت رو شانسی گذاشتم ولی بقیه شهر ها مثل اراک زنجان قزوین گنبد شاهرود سمنان رو ... این شهرها که گفتی زنجان قزوین و.. قطعا قبولی یکیشو رتبه ت واقعا بد نیست
دخترصنم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 این شهرها که گفتی زنجان قزوین و.. قطعا قبولی یکیشو رتبه ت واقعا بد نیست جدی ؟خدا کنه قبول شم به پیام نور نکشه دولتی قبول نشم خیلی برام بد میشه پشت کنکوری هم بودم
دخترصنم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 منم انتخاب رشته کردم تازه. اره دانشگاه های قم همه چادر اجباری هستن و تک جنسیتی هم هست دانشگاه حضرت م ... واقعا نمیتونم سخته مه
دخترصنم مدیر استارتر عضویت: 1404/07/16 تعداد پست: 510 این شهرها که گفتی زنجان قزوین و.. قطعا قبولی یکیشو رتبه ت واقعا بد نیست مشاورما هم همینو میگه ولی خب برای بدترین حالت هم گذاشتیم نمیخوام مثل پارسال امیدوار باشم و نشه
سلداد عضویت: 1403/12/30 تعداد پست: 5572 مشاورما هم همینو میگه ولی خب برای بدترین حالت هم گذاشتیم نمیخوام مثل پارسال امیدوار باشم و نشه آره محض احتیاط پیام نورهارو هم بزن ولی قبولی دولتی