2777
2789
عنوان

رفتار مدیر

639 بازدید | 27 پست

سلام به همه ظهرتون به خیر 

اخیرا مشکلی برام پیش اومده که نیاز به راهنمایی دارم.

من توسط استادم تو ی شرکت استخدام شدم. در دوران دانشجوییم رابطه صمیمانه و خارج از عرفی با ایشون نداشتم اما همیشه احترامشونو حفظ میکردم. به تازگی رفتار ایشون تو محیط کار با من عوض شده و از الفاظی استفاده میکنن که باعث ناراحتی من میشه ... و این موضوع باعث شده که من هم متقابلا واکنش نشون بدم 

من میدونم که تهمت زدن گناه هستش اما واقعا نسبت به این آدم بدبین شدم 

اگه امکانش هست راهنماییم کنید 

بی محلش کن

اگر توحرفاش منظوری داشت لوله ش کن

خودشو جمع میکنه

نکرد بیابیرون

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون از اول نقشه اش این بوده ک تورا مدیون خودش کنه اگه امکانش هست از اون کار بیا بیرون چون واست دردسرمیشه

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

من با اینجور آدما برخورد داشتم وخوب میفهمم ک از چ راهی وارد میشن و چ نیتی دارن

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
چه الفاظی

اوایل برای من ی چایی ساز آورده بودن منم ازشون تشکر کردم اما یکبار که اومده بودن دفترم به من گفتن زن برو ی چایی بیار !!!!!!!!!!!!!!!!!! من واقعا بهم برخورد و فرداش چایی ساز رو بهشون پس دادم و گفتم بهش نیازی ندارم

یک بار هم به من گفتن تا براشون غذا رزرو کنم چون خودشون نبودن و فرداش از من پرسیدن این کارو کردم یا نه منم گفتم انجام دادم بعد گفتن وای به حالته که انجامش نداده باشی میام خودتو میخورم گازت میگیرم که اون روز من واکنش نشون دادم و ایشون هم سر ی موضوع بیخود که واقعا بهانه بود با من دعوا کرد

اوایل برای من ی چایی ساز آورده بودن منم ازشون تشکر کردم اما یکبار که اومده بودن دفترم به من گفتن زن ...

خیلی بیشعوره این ادم باهاش ادامه نده کارو

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
اوایل برای من ی چایی ساز آورده بودن منم ازشون تشکر کردم اما یکبار که اومده بودن دفترم به من گفتن زن ...

بله واقعا زشت بوده و حق داشتین

چه سمتی دارن تو شرکت؟ میتونین باهاشون قطع ارتباط کنین و به کارتون ادامه بدین؟

خب اگه بمونی بازم ی بهونه ای پیدا میکنه ک آزارت بده و تا زمانی ک ب خواستش برسه اینکار میکنه

من اوایل خیلی احساس دین بهشون میکردم و فکر میکرم چه لطف بزرگی در حقم کردن ... 

خب من گفتم ک اون این کار واست پیدا کرده ک خودتو مدیونش بدونی ک اگه حرفی هم زد شما احساس دین کنید و چیزی نگید

بله واقعا زشت بوده و حق داشتین چه سمتی دارن تو شرکت؟ میتونین باهاشون قطع ارتباط کنین و به کارتون اد ...

ایشون در حال حاضر مدیر واحدی هستن که من توش کار میکنم 

بعد این اتفاقا من سعی کردم مستقل و بدون کمک گرفتن از ایشون کارمو انجام بدم

مثلا از همکارای دیگه راهنمایی بخوام یا از نت اطلاعات جمع کنم 

اما چون مدیرم هستن نمیتونم باهاشون کلا قطع ارتباط کنم

خب من گفتم ک اون این کار واست پیدا کرده ک خودتو مدیونش بدونی ک اگه حرفی هم زد شما احساس دین کنید و چ ...

دقیقا ... 

به نظر شما کلا از اون شرکت دربیام یا مستقیما بهشون تذکر بدم؟