2777
2789
عنوان

رفتار مدیر

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 27 پست
ایشون در حال حاضر مدیر واحدی هستن که من توش کار میکنم  بعد این اتفاقا من سعی کردم مستقل و بدون ...

پس اگه کارتو دوست داری بیرون نیا همینجوری متین و سنگین ادامه بده و باهاش برخورد کن نهایتش اینه که اون یه بهونه پیدا میکنه و اخراج میشی

تو این مدت حواست به امور مالی باشه که اگه خدایی نکرده اخراج شدی و حق و حقوقتو کامل ندادن بتونی اداره کار شکایت کنی

خودتم پس انداز کن تا کار دیگه گیرت نیومده کم نیاری

عزيزم بي رو دروايسي 

چشمش دنبالتون و دلشون روابط صميمي تَر ميخواد

شده در حد لاس زدن 

خودت بايد مرزت و مشخص كني

ديدم كسايي كه مرز ميذاري هم خيلي شيك ميگن پس نه و نيا و...

با خودت كنار بيا و ببين از كار ميتوني بري بيرون

بعد جدي برخورد كن

جوري نشه سرايطت و بدتر كني

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری یکی رو لوله میکنن میشه مثال بزنی؟

اخم کنه دربرابر حرفش

جوابشو نده بی محل کنه

یه جایی دیگه شورشو دداورد بگه مثلا حدخودتون نگه دارین

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
پس اگه کارتو دوست داری بیرون نیا همینجوری متین و سنگین ادامه بده و باهاش برخورد کن نهایتش اینه که او ...

ممنونم از راهنماییتون 

ی رفتار واقعا ناشایستی هم دارن و اونم اینه که منو کنترل میکنن ... مثلا زنگ میزنن به تلفن اتاقم حالا به ی بهانه اگه نباشم بعدا بازجویی میکنن کجا بودی اون ساعت؟ کی اومده بود؟ با کی تو شرکت میری ناهار و از این جور حرفا

اخم کنه دربرابر حرفش جوابشو نده بی محل کنه یه جایی دیگه شورشو دداورد بگه مثلا حدخودتون نگه دارین

این بار خودمو آماده کردم اگه حرف نامربوط زدن بهشون بگم به خانوادم اطلاع میدم

ممنونم از راهنماییتون  ی رفتار واقعا ناشایستی هم دارن و اونم اینه که منو کنترل میکنن ... مثلا ...

اینو باز میشه تحمل کرد 

میگم که با این شرایط کاری جامعه اگه کارتو دوست داری فقط حرفای مستقیمشونو جواب بده و ناراحتیتو نشون بده ولی بقیه چیزا مثل کنترل کردن و غر زدن و این چیزا رو میشه تحمل کرد توی هر محل کاری یه سری مسایل ناراحت کننده هست بالاخره

این بار خودمو آماده کردم اگه حرف نامربوط زدن بهشون بگم به خانوادم اطلاع میدم

افرین خوبه

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
افرین خوبه

من دلم نمیخواد کارمو از دست بدم اونه که باید بره ... ی دفعه اومده بود دفترم داشت از خودش پذیرایی میکرد محترمانه بهش گفتم تو دفتر من چیزی نخورید پا شد رفت.

من دلم نمیخواد کارمو از دست بدم اونه که باید بره ... ی دفعه اومده بود دفترم داشت از خودش پذیرایی میک ...

همینجوری رفتارکنی خوبه 

همینجوری رفتارکنی خوبه 

ی بار هم دستشو به سمت من دراز کرد تا با من دست بده من اصلا همین طوری موندم اما با اخم بهش گفتم ینی چی اینکار که اونم دستشو پس کشید

الان فقط ترسم از ی چیزه اونم اینه که طبقه من آدم دیگه ای به جز من نیست ...

ی بار هم دستشو به سمت من دراز کرد تا با من دست بده من اصلا همین طوری موندم اما با اخم بهش گفتم ینی چ ...

همینجوری ادامه بده خودشو جمع میکنه

فقط اگه میتونی جاتوجابه جاکن

دقیقا ...  به نظر شما کلا از اون شرکت دربیام یا مستقیما بهشون تذکر بدم؟

میتونی اول بهش تذکر بدی اگه درست نشد ک بعید میدونم واست دردسرساز نشه دیگه کل بیا بیرون

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر