سلام 19سالمه و پنج سالهازدواج کردمو یه پسر یه ساله دارم. دو سال خونه دارم.پنج ساله هرچی میگه جوابش نمیدم.چند وقت پیش ب شوهرم گفته یکی گفته مامان من بهش توهین کرده رفتم پرسیدم کی گفته گفت اصلا من نگفتم..باز چند وقت پیش یه دروغ از زبون مامان بزرگ گفته که بازم از مامان بزرگ پرسیدم قسم میخورد من نگفتم دیشب با شوهرم سر دروغ و راست بودن این موضوع یه دعوای اساسی کردیم یه سیلی هم خوردم.تا دیشب شوهرم طرف مادرش نبود ولی دیشب گفت نگوزد در اتاق مونم شکست.من آدمی هم که از هر دست بهم بدن از همون دست میگیرن.حالا من میخوام برم خونه مادر شوهرم بگم آگه این حرفاتو تموم میکنی برگردم سر خونه زندگیم آگه ن میرم خونه بابامو طلاقمو میگیرم....بازم راهنمایم کنید شاید بهتر پیش ببرم و صداشم میخوام ظبط کنم ک بعددروغاشو رو کنم...خسته شدم از حرفاش..راهنمایمن کنید تروخدا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زندگیتو زهرمار می کنی که چی بشه ! به شوهرت بگو سرم به زندگی خودم گرمه ، من مسئول حرفهای دیگران نیستم ، بتا به فرض مخال دیگران چیزی بگن ، من بی حرمتی به مادرت نمی کنم . مادرت اگر چیزی شنیده ، لطفا ئلخوریش رو به خئدشون اعلام کنه .
دنبال چی میگردی؟ دفعه اولش نیست دروغ گفته که، تو داری زندگیتو بخاطر آدمی خراب میکنی که دور از تو داده خیلی شیرین زندگیشو میکنه. بنظد من بفهمه باعث دعواتون شده و تونسته آرامشتون رو بهم بزنه با جسارت بیشتری به کار زشتش ادامه میده