2789
عنوان

حرکات جنین

286 بازدید | 36 پست

هفته ۳۶ هستم شکمم زیاد بزرگ نیست ولی همش نینیه یعنی درحالت عادی جای پاهاش و بدنش رو شکمم برجستش ولی میگن تو هفته های اخرجاش تنگ میشه ممکنه کم‌تکون بخوره یا نخوره خطرناکه حالا من میخواستم بگم حرکات نینی من کم نشده ماشالا عین روزای پرتحرکش همونجور مونده خطرناکه؟یابیش فعاله؟ صبحا دریکی دوساعت اروم تره بعدش اصلا واینمیسته ن میزاره بشینم ن میزاره بخوابم ن میزاره بخورم حتی دسشویی نمیتونم بشینم ازدستش پهلوم معدم لگنم همه رو له و لورده کرده :| طبیعیه؟

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

بله😂

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
بله😂

میگن جاش تنگ میشه کمتر تکون میخوره پس این چجوری هنوز فضولع😐 

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره. منم شکمم کوچیک بود و حرکت بچه خیلی زیاد.جوری که همه سونو هارو مجبور میشدم ۲،۳بار انجام بدم تا دقیق بررسی کنن. دکتر سونو می‌گفت این الان اینجوریه خدا به دادت برسه وقتی به دنیا میاد. الان به دنیا اومده الهی شکر آنقدر بچه ساکت و آرومی هست که حد ندارن. نگران نباش

میگن جاش تنگ میشه کمتر تکون میخوره پس این چجوری هنوز فضولع😐 

نه تکون که میخوره فقط شکل حرکاتش تغییر میکنه برا من اینطوری بود

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
اره منم تازه رفتم وارد ۳۱ جوری میچرخه که دلم اینور اونور میشه و میگم شوهرم دست بزاره روش  ماشا ...

خب اون طبیعیه از هفته ۲۸ تا ۳۰ اوج میزان مایع امینیوتیکه دوره بچش و راحت توش دستو پا میشه ولی تو هفته من نباید اینجوری باشه یعنی ن دراین حد😑

وای وای من مردم براتون چقد شیریییین چ حس خوووبی خداجون نی نی دختره یا پسر؟ اسمش چیه وااای دلم خااست

دختره و اینقدر فضوله اسمشو گذاشتم ملکا😑

طبیعیه وربطی به بیش فعالی نداره،منم دقیقا اخرهفته۳۶هستم وتحرک دخترم شکرخداکم نشده ولی چندروزه زیردنده هام سمت چپ وگاه راست شکمم دردوحشتناکی دارم کلا درازکش هستم باکمترین حرکتی درددارم موندم برم دکتریانه،،ازبس میگن طبیعیه

اره. منم شکمم کوچیک بود و حرکت بچه خیلی زیاد.جوری که همه سونو هارو مجبور میشدم ۲،۳بار انجام بدم تا د ...

خداکنه اروم باشه همزمان هم لگد میزنه هم تکون میخوره هم سکسکه میکنه😐 منم میگم ببین توتکون میخوری اب میره دهنت سکسکت میگیره بعدش ک سکسکت گرفت اعصابت خورد میشه مشتو لگدشو میزنی به من پس این همه وول نخور 😑