2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من منتظرم فردا پریود شم ،اگه نشدم میام بهتون میپیوندم😐

اخ که این انتظار چقدر سخته . من یکی که دیوونه شدم 😐 انشاا... که خدا دلتو شاد میکنه عزیزم و میای اینجا بهمون خبر خوش میدی 🙏🙏🙏

اخ که این انتظار چقدر سخته . من یکی که دیوونه شدم 😐 انشاا... که خدا دلتو شاد میکنه عزیزم و میای این ...

ممنون عزیزم هرچی خدا بخواد ،عجله ای ندارم .بیشتر همسرم دوست داره بچه

بجز حدتون همه چیو میدونین ماشالا😯
اخ که این انتظار چقدر سخته . من یکی که دیوونه شدم 😐 انشاا... که خدا دلتو شاد میکنه عزیزم و میای این ...

خیلی خیلی سخته فکر و خیال ادمو روانی میکنه.هی دنبال علائمی که پری میاد.

ممنون عزیزم هرچی خدا بخواد ،عجله ای ندارم .بیشتر همسرم دوست داره بچه

من پارسال یه بچه از دست دادم . الان یکسال میشه اقدامم . همه بهم میگن مشکل نازایی دارم . هر چی دکترم میرم بی فایده است .هر ازمایشی هم انجام دادم . عکس رنگی هم رفتم . انقدر سونو واژینال رفتم کم اوردم . خسته شدم 

خیلی خیلی سخته فکر و خیال ادمو روانی میکنه.هی دنبال علائمی که پری میاد.

آره به خدا گل گفتی . اینا به کنار نگاه اطرافیان ادمو نابود میکنه . پارسال منم بچه ام رو با زایمان زودرس از دست دادم . ازون موقع به بعد همه تو فامیل قصد بچه دار شدن گرفتن .حالا هر روز یکی زایمان میکنه . همه هم فکر میکنن بچه رو چشم میزنی . رفتارشون خیلی بده 

من بعد از سه سال باردارشدم هر دکتری که میرفتم ميگفتن تنبلی داری بدون هیچ آزمایشی نمیدونم از کجا ميگفتن اینو بعد کلی آمپول و عوض کردن دکتر به پیشنهاد مامانم رفتم پیش دکتری که گفت بعد دوماه تحت نظر بودن توی ماه دوم با اولین ای یو ای باردار شدم مشکلم هم پرولاکتين بالا بود که خدا خیرش بده با یه قرص پایین اومد ولی گفت اگه دوست داری زودتر باردار شی بنظرم ای یو ای کن و من هم انجام دادم و خیلی خوشحالم الان پنج هفته و یه روزم و خیلی خوشحالم .

نميدونيد چه حسیه که بعد از سه سال بی بی چک منفی یهو مثبت بشه ...انشالله که خدا همه منتظر هارو دامنشون و سبز کنه

2790
2778
2791
2779
2792