2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیهوشی که کلا هیچی نفهمیدم.ولی وقتی به هوش اومدم یکم سختم بود،یخورده اذیت شدم چون خیلی شدید تشنم بود ونمیشدم چیزی بخورم.واینکه کامل عقلم هنوز سرجاش نیومده بود😂😂😂یکم سخت بود.

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

به دکترت بستگی داره.اگر مجرای بینیتو بعد از عمل شستشو نده خون بالا میاری.من الان یک ماهه عمل کردم.خیلی راضی ام.خونم بالا نیاوردم.همه میگفتن با بچه ی کوچیک سخته.بچم 23 ماهه هست و راااااحت عمل کردم.فقط یک روز اولش، تنفسم سخت بود چون تامپون توی بینیم بود.توی اتاق عمل گفتن حاضری برای بیهوشی؟بعد یه تزریق انجام دادن، اتاق دور سرم چرخید.سر گیجه و تمام.دیگه نفهمیدم تا اینکه صداشون رو شنیدم و منو صدا میکردن که از بیهوشی دراومدم.6 ساعت بعد به هوش اومدم.عالی بود.

خدایا پشت و پناهمون باش
پس بیهوشی ترسی نداره؟چیزی متوجه نمیشی؟😶

نه انگار خوابی.جتی گذر زمانم نمیفهمی. من ساعت 9 صبح رفتم توی اتاق عمل وقتی با تخت آوردنم بیرون و گفتن یاعت 3 بعدازظهره اصصصصلا باورم نمیشد اینهمه ساعت گذشته

خدایا پشت و پناهمون باش