2777
2789
عنوان

✲❈✍داستان زندگیه من✚عکسهایی که خاطرتمو یادآوری میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 187743 بازدید | 714 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونی ک با احمد ازدواج کردی و عاشق یکی دیگه بودی و خواهرت لوت داد و مادرتون فوت کرد

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

خیلی طول نکشید که وارد دنیای دیگه

ای شدم وقتی تو مدرسه بچه ها از دس پسراشون گفتن و نگاه سنگین پسرا رو روی خودم احساس کردم

یه حسی تو وجودم چرخ میز، میخواستم به همه بفهمونم از همه بهترم

چشمو ابروی مشکیی داشتم. چشمایی که دوستام

میگفتن وقتی کسی رو نگاه میکنم برق میزنن ،هیکل بی نقصی وورزشکاریی که به لطف کوهنوردیا وزمین فوتبال رفتما بعنوان یه دختر داشتم

موهای بلند و مجعدم که تا کمر از مقنعه بیرون میموند و چال گونم

منو یه دختر عالی میکرد ...

آخرشب ۹۹/۹/۹ ...                    مثل هرشب دیگه بالشت خیسمو بغل میکنم و چشامو میبندم ،خدا میاد به خوابم و بغلم میکنه ، همین میشه معجزه ی این قانون جذب برای من ... خیلی وقته مثل خیلیاتون پول و طلا و موفقیت نمیخوام ... داستان زندگیمو دنبال کنید ...
اسی قبلانم گذاشتی

یله عزیزم گفتم که

تاپیک ازبین رفت خیلیا نخوندن بهم پی ام دادن

قول دادم براشون دوباره بذارم

آخرشب ۹۹/۹/۹ ...                    مثل هرشب دیگه بالشت خیسمو بغل میکنم و چشامو میبندم ،خدا میاد به خوابم و بغلم میکنه ، همین میشه معجزه ی این قانون جذب برای من ... خیلی وقته مثل خیلیاتون پول و طلا و موفقیت نمیخوام ... داستان زندگیمو دنبال کنید ...

از همون سن دوازده سالگی خواستگاربرام میومد و مادرم همرو رد میکرد

خیلی بزرگتر دیده میشدم

خواهر بزرگترم ازدواج کرد و خواهر دیگم مجرد بود

اکثر خواستگارایی که زنگ خونرو میزدن نشونه های منو میگفتن و مادرم با تعجب از سن کم من به بهانه های مختلف میفرستادشون برن ...

من قبلا تو تاپیک ها میدیدم نطر گذاشتن بروزرسانیم سوخت فکر میکردم مسخره میکنن الان مال خودم سوخته دیگه کار نمیکنه😂😂😂😂

ظاهرا تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله چون هیچ کس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!