2777
2789

اینجا از زندگیم مینویسم برای همه دخترای سرزمینم ،شاید خوندنش کسی رو از راه نادرستی که من رفتم برگردونه

این تاپیک رو دوباره میذارم ،چن وقت پیش پربازدید شدولی نموند

برای جبران لطف همه کسایی که بهم پی ام دادن و گفتن داستانمو کامل نخوندن میذارمش،اخر داستان همرو تگ میکنم

خواهش میکنم مجدد دعوا نکنین و باعث از بین رفتن تاپیک نشین

اصراری به بازدید زیاد مجدد ندارمو نظرصادقانه عده کمی که وقت میذارنو ترجیح میدم

برای جلوگیری از دعوا

تاکید میکنم که عکسای خاطرات،نه عکس خودم و بقیه شخصیتا

هرچند داستان عجیبی نیست ولی اگر کسی فکر میکنه وقتی نداره یا بنظر داستان میاد تاپیکمو ترک کنه ... ممنون ازهمتون

آخرشب ۹۹/۹/۹ ...                    مثل هرشب دیگه بالشت خیسمو بغل میکنم و چشامو میبندم ،خدا میاد به خوابم و بغلم میکنه ، همین میشه معجزه ی این قانون جذب برای من ... خیلی وقته مثل خیلیاتون پول و طلا و موفقیت نمیخوام ... داستان زندگیمو دنبال کنید ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کدوم بودی

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

همونکه اخرش عاشق شهدا میشی بودی ؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
عزیزم نزار داتان نی نی یار فوری حذف میکنه تاپیکتو 

به یه عده قولشو دادم میذارمش، امید به خدا

آخرشب ۹۹/۹/۹ ...                    مثل هرشب دیگه بالشت خیسمو بغل میکنم و چشامو میبندم ،خدا میاد به خوابم و بغلم میکنه ، همین میشه معجزه ی این قانون جذب برای من ... خیلی وقته مثل خیلیاتون پول و طلا و موفقیت نمیخوام ... داستان زندگیمو دنبال کنید ...

این داستانا نه اخر و عاقبت خودشون خوش میشه نه عاقبت تاپیک شون

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...

برای تو می نویسم...تنها برای تو...

آهسته بخوان که تو تمام نگاه منی...

این روزها از مغرور بودنم حرف می زنند!!!

غروری که برای تو هیچ وقت نبود...

خوب می دانی از چه حرف می زنم!!!

گاهی دلم از نمی دانم های بسیار پر می شود...

از نمی دانم هایی که هنوز باید زمان داد تا بدانیم...

قشنگی روزهای من به همین دلتنگی هاست...

برای تو می نویسم...تا همیشه برای تو می نویسم...