2777
2789

با اینکه خدای سوتی دادنم و برخی اوقات ترجیح میدم تو افق محو شم ولی جدید ترینشو میزارم داشتم پشت سر دوستم راه میرفتم پام خورد پشت پاش خیلی جدی گفتم بجای اینکه شمس دوری قمری بزنی پشت سرتو نگاه کن خب

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلو پدر شوهرم به خواهر شوهرم گفتم خ ا ی ه م ا ل

تو افق محو شدم برای همیشه

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

تو دانشگاه درس عمومی داشتیم نمیدونم اسمش چی بود (از این درسای مذهبی مثل معارف بود)

بخشی داشت به اسم شمول گرایی

دوستم زیرش نوشت مریم به شمول گرایی میگه شمبول گرابی(اونم بزرگ با خودکار قرمز)

یه روز رفتیم اتاق استاد که اخوند بود کتابمو گرفت که بگه کدوم قسمت ها برا میان ترم میاد 

رسید به اون بخش

یهو دیدم عینکشو جلو عقب کرد و متن رو نگاه کرد

منم اصلا حواسم به نوشته نبودددددد

فقط یه نگاهی کرددد گفت برید برید الان سرم شلوغه

اومدم بیرون یهو دیدم اون صفحه باز شده تو دستمه 

یهو همه جریان خون اومد تو سرممممم

اصلااااا اب شدم رفتم تو زمین

خیلی بد بود

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
تو رستوران جلو کلی مهمون که رودرواسی هم داشتیم دستم خورد به نوشابه ریخت رو میز و زمین همه جا کثیف شد ...

اینکه خوبه من تو رستوران دستم خورد به لیوان افتاد زمین شکست بعد وقتی میخواستیم حساب کنیم لبخند زکوند میزدم بیچاره خبر نداشت  چ کردم

پارسال زنگ گسسته من رفته بودم پا تخته..

یکی از دوستام از قصد ب معلمم گفت خانم خودتون یه توضیح بدین..اومد ک توضیح بده،من گچ هایی ک خورد شده بود رو میمالیدم ب کف دستم میزدم ب پشت مقنعه معلممون...یه دفعه برگشت منم هول کردم تند تند دستمو میزدم ب لباسش ک مثلا از قبل گچی شده و من دارم پاک میکنم گفتم ای بابا خانم، ب مدیر بگین برامون تخته هوشمند  بیاره.تموم مقنعه تون گچی شده..

قیافه دوستام😂😂😂😂😂😂

قیافه معلمم😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒

سه هفته بعد اومدن تخته هوشمند نصب کردن.

لطفا برا سلامتی بچهام صلوات بفرستید.ممنونم❤️

اینکه خوبه من تو رستوران دستم خورد به لیوان افتاد زمین شکست بعد وقتی میخواستیم حساب کنیم لبخند زکوند ...

نه ریختن نوشابه برام نبود، به خاطر اینکه جلو مهمونامون بو‌د خجالت کشیدم حتما فکر کردن دست و پا چلفتی ام  

یه روز خوب میاد  

من یه بار سر ظهر خسته یه لنزمو نزده بودم خوب نمی دیدم عینک آفتابی هم زده بودم تو تاکسی یه مرد نشسته بود عقب بعد من رفتم نشستم بعدی هم که اومد مرد بود خوب من باید پیاده می شدم اونا بشینن پیش هم یا خودمو جمع و جور کنم فکر کردم اون اولی زن بوده هی خودمو می چسبوندم باون که به این وری نخورم اون بد بختم هی خودشو جمع کرد دستشو از دستگیره بالا گرفته بود بعد پیش خودم گفتم چه قدر اسکله این زنه برگشتم تو صورتش با اخم نگا کردم که انگار نخوردمت که دیدم مرده یعنی دوست داشتم بمیرم خودمو جمع کردم و تا مقصد چشمامو بستم یعنی حالم خوب نیست اون دومی تا مقصد می خندید😂😂☹

من یه بار سر ظهر خسته یه لنزمو نزده بودم خوب نمی دیدم عینک آفتابی هم زده بودم تو تاکسی یه مرد نشسته ...

من یکبار سوار تاکسی شدم زنه تنها عقب نشسته بود دیدم جا به جا نمیشه داشتم میشستم رو پاش که خودشو یکمم فقط یکم کشید کنااار

من یکبار سوار تاکسی شدم زنه تنها عقب نشسته بود دیدم جا به جا نمیشه داشتم میشستم رو پاش که خودش ...

یه بارم تاکسیه قاط زده بود تکمیل بود یه مسافر دست تکون داد وایساد ما ۴ تا فقط نگاه می کردیم اون یارو هم درو باز کرد و دید پره اونم فقط نگاه می کرد 🤣🤣🤣