2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من انگیزه رفتن سرکارمو ندارم..یه سال و نیمه تو یه دفتر مشغول کارم اوایل تنها بودم تو یه شهر غریب منو شوهرم تنها زندگی میکنیم با تاکسی میرفتم و میومدم صب تا ظهر وبعدم بعد ازظهر روزی 20 تومن پول تاکسی میدادم

اون وقت بهم 1 تومن میداد اونم بدون بیمه

تا اینکه 6 ماه گذشت و گفت بیمت میکنم بعد من دیگه طاقت نیاوردم گفتم من فقط صبح میتونم بیام تا 3 یه همکار جدید اضافه کرد 

حالا از ویژگی های رئیسم برات بگم سرت سوت میکشخ

من انگیزه رفتن سرکارمو ندارم..یه سال و نیمه تو یه دفتر مشغول کارم اوایل تنها بودم تو یه شهر غریب منو ...

میتونی تنهایی شهر غریب تحمل کنی؟ منم شرایط تو رو دارم بخاطر شوهرم و کارش باید برم شهر دیگه ولی مقاومت کردم هنوز نرفتم

دفتر رو کثیف میکرد انتظار داشت من تمیز کنم چقد کنار اومدم چقد راه اومدم..خدایا..چقد کارم خوب بود و نمیخواست از دستم بده..اما جدیدا دیگه بیمم رو قطع کرد

فک کن 4 ماه یه باز میرفتم مرخصی وقتی میرفتم حقوق اون ماهمو نمیداد چون یه ماه میرفتم مرخصی و مجبور بودم چون راهم دوره

دفتر رو کثیف میکرد انتظار داشت من تمیز کنم چقد کنار اومدم چقد راه اومدم..خدایا..چقد کارم خوب بود و ن ...

چه جالب منم مثل خودت اینقدر با وجدان و خوب کار میکنم که خودم میدونم چقدر زیاده روی میکنم ولی خب کاره بهش نیاز داریم چیکار کنیم بجاش؟