2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من الکی انقدر خودمو شاد نشون میدم ولی هر جای بدنم دس میزارم از جا امپول درد میکنه یعنی خدا دلش میاد ...

الهی با اومدنش اینقدر شاد بشی که همه این روزا یادت بره❤

من انگیزه رفتن سرکارمو ندارم..یه سال و نیمه تو یه دفتر مشغول کارم اوایل تنها بودم تو یه شهر غریب منو شوهرم تنها زندگی میکنیم با تاکسی میرفتم و میومدم صب تا ظهر وبعدم بعد ازظهر روزی 20 تومن پول تاکسی میدادم

اون وقت بهم 1 تومن میداد اونم بدون بیمه

تا اینکه 6 ماه گذشت و گفت بیمت میکنم بعد من دیگه طاقت نیاوردم گفتم من فقط صبح میتونم بیام تا 3 یه همکار جدید اضافه کرد 

حالا از ویژگی های رئیسم برات بگم سرت سوت میکشخ

من انگیزه رفتن سرکارمو ندارم..یه سال و نیمه تو یه دفتر مشغول کارم اوایل تنها بودم تو یه شهر غریب منو ...

میتونی تنهایی شهر غریب تحمل کنی؟ منم شرایط تو رو دارم بخاطر شوهرم و کارش باید برم شهر دیگه ولی مقاومت کردم هنوز نرفتم

دفتر رو کثیف میکرد انتظار داشت من تمیز کنم چقد کنار اومدم چقد راه اومدم..خدایا..چقد کارم خوب بود و نمیخواست از دستم بده..اما جدیدا دیگه بیمم رو قطع کرد

فک کن 4 ماه یه باز میرفتم مرخصی وقتی میرفتم حقوق اون ماهمو نمیداد چون یه ماه میرفتم مرخصی و مجبور بودم چون راهم دوره

دفتر رو کثیف میکرد انتظار داشت من تمیز کنم چقد کنار اومدم چقد راه اومدم..خدایا..چقد کارم خوب بود و ن ...

چه جالب منم مثل خودت اینقدر با وجدان و خوب کار میکنم که خودم میدونم چقدر زیاده روی میکنم ولی خب کاره بهش نیاز داریم چیکار کنیم بجاش؟

بعد حالا دوتا همکار اضافه کرده جدیدا طرف اومده میگه 20 روز میمونم 10 روز از ماه نمیتونم بیام 600 تومن از 8 تا 12

اون موقع من مثههه بلا نسبت خر کار کردم 

حالا هر چی اشتباهی باشه فقط من توبیخ میشم

2824
2823
2791
2779
2792