2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من انگیزه رفتن سرکارمو ندارم..یه سال و نیمه تو یه دفتر مشغول کارم اوایل تنها بودم تو یه شهر غریب منو شوهرم تنها زندگی میکنیم با تاکسی میرفتم و میومدم صب تا ظهر وبعدم بعد ازظهر روزی 20 تومن پول تاکسی میدادم

اون وقت بهم 1 تومن میداد اونم بدون بیمه

تا اینکه 6 ماه گذشت و گفت بیمت میکنم بعد من دیگه طاقت نیاوردم گفتم من فقط صبح میتونم بیام تا 3 یه همکار جدید اضافه کرد 

حالا از ویژگی های رئیسم برات بگم سرت سوت میکشخ

من انگیزه رفتن سرکارمو ندارم..یه سال و نیمه تو یه دفتر مشغول کارم اوایل تنها بودم تو یه شهر غریب منو ...

میتونی تنهایی شهر غریب تحمل کنی؟ منم شرایط تو رو دارم بخاطر شوهرم و کارش باید برم شهر دیگه ولی مقاومت کردم هنوز نرفتم

دفتر رو کثیف میکرد انتظار داشت من تمیز کنم چقد کنار اومدم چقد راه اومدم..خدایا..چقد کارم خوب بود و نمیخواست از دستم بده..اما جدیدا دیگه بیمم رو قطع کرد

فک کن 4 ماه یه باز میرفتم مرخصی وقتی میرفتم حقوق اون ماهمو نمیداد چون یه ماه میرفتم مرخصی و مجبور بودم چون راهم دوره

دفتر رو کثیف میکرد انتظار داشت من تمیز کنم چقد کنار اومدم چقد راه اومدم..خدایا..چقد کارم خوب بود و ن ...

چه جالب منم مثل خودت اینقدر با وجدان و خوب کار میکنم که خودم میدونم چقدر زیاده روی میکنم ولی خب کاره بهش نیاز داریم چیکار کنیم بجاش؟