2777
2789
ما قبلا اول زردچوبه میزدیم بعدش رب.بعد ربش رنگ نمینداخت....حالا اول رب میزنیم بعد زردچوبه یاهم زردچو ...

نه من که هروقت ماکارونی درست کردم چه بارب خونگی چه بازاری خیلی خوب رنگ گرفته همیشم اول زردچوبه بعد رب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من که هروقت ماکارونی درست کردم چه بارب خونگی چه بازاری خیلی خوب رنگ گرفته همیشم اول زردچوبه بعد ر ...

ما همیشه کار شمارو میکردیم بد نمیشد ولی مثل ماکارونی های مادربزرگم خوش رنگ نبود بعد یبار اون گفت اینکارو میکنم ماهم کردیم خیلی خوبشد دیگه نمیدونم ربطش چیه😂

ما همیشه کار شمارو میکردیم بد نمیشد ولی مثل ماکارونی های مادربزرگم خوش رنگ نبود بعد یبار اون گفت این ...

واقعا؟چ جالب آخه هم ماکارونی های من هم برا مامانم رنگش خیلی خوب میشه حتی یبار که برده بودم کتابخونه دوستامم ماکارونی داشتن عکس همشو گرفتیم واسه من از همه پررنگتره

میشه بگی چجوری درست میکنی

صفحه قبل با عکسش گذاشتم.سیب زمینی آب پز کن له کن.به ازای هر سیر زمینی تو دستورش دو تا پیاز داره(اسمشم به خاطر همینه ولی دوتا پیاز خیلیه دیگه)

تو پیازا رب و زردچوبه و سبزیجات معطر بریز بعد با سیب زمینیا قاطی کن

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)
این غذای من درآوردیه منم هست البته من پیاز داغ و گشنیز و جعفری نمک و فلفل میزنم و اصلانم جایی ندیده ...

خب دوپیازه با مرغم هست..این یه مدلشه

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)
چطوریه طرز تهیش ؟

😁😁😁😁😁😁😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بدبختی اینه وقتی گشنمه ام میشه هزاااااری ام از این چیزا بخورم سیر نمیشم فقط باید غذای گرم بخورم

منم غذا گرم دوست

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا