2777
2789
من دوست دارم ما هم درست می کنیم ولی اسم خاصی نداره حالا همسرم متنفر از پیاز.نمی خوره

ای بابا چه بد..منم اینجا اسمشو شنیدم  

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی به من مارکارونی خوب درست کرردن یاد بده ماکارونی هام خوب نمیشه🙄

نباید ماکارانی رو زیاد تو اب بزاری..چون نرم و خمیری میشه...شاید ۵الی۷دقیقه خوبه.ماکارانی مانا

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
سیب زمینی با کلی پیازداغ و رب و سبزیجات معطر و کره البته هنوز تزئینش نکردم

پیاز سرخ کن رب هم بزن خوشمزه میشه

خدایااا نی نیمو به خودت میسپارم سالم برسون به بغلم 😍😍🤰🤰🤱
نباید ماکارانی رو زیاد تو اب بزاری..چون نرم و خمیری میشه...شاید ۵الی۷دقیقه خوبه.ماکارانی مانا

توی مواد سسش چی میریزی؟ من هرچی رب میزنم بی رنگ میشه

خب وقتی میتونم ،پس چرا تلاش نکنم؟  🍃♥️  

دو قاشق و نیم رب میزنم...رب طبیعت بخر یا خرم....سویا زیاد نریز.... من فقط سویا سیب زمینی رب میزنم.... 

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
بچه ها فرق سر گنجشکی و کباب تابه‌ای و شامی کباب چیه واقعا؟ همشون یکین فقط یه کوووچوووولو فرق دارن

اینا که خیلی فرق دادند: سرگنجیشکی توپی درست میشه و تو آب پخته میشه

کباب تابه ای گوشت رو یکسره میخوابونند ته قابلمه و اون هم آب و رب یا گوجه داره

شامی کباب اما تو مایه کتلته، یه کم کوچولوتر و محتویاتش هم می تونه از کتلت متفاوت باشه مثلا توش آرد سوخاری میریزند

نه؟

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
عکس شام امشبو خواسته🤣 من هیچی ندارم.کیک پرتقالی پختم😢

تو فر

گفتم سیب زمینی گزاشتم😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

میشه بگی چجوری درست میکنی

صفحه قبل با عکسش گذاشتم.سیب زمینی آب پز کن له کن.به ازای هر سیر زمینی تو دستورش دو تا پیاز داره(اسمشم به خاطر همینه ولی دوتا پیاز خیلیه دیگه)

تو پیازا رب و زردچوبه و سبزیجات معطر بریز بعد با سیب زمینیا قاطی کن

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)

همه زردچوبه و رب میزنن برا رنگش دیگه،یکمم سس قرمز برا مزش.

نزار آخر کار همون اول هم بزن که سس به خورد ماکا ونی بره

پیاز سرخ کن رب هم بزن خوشمزه میشه

عاره منم ریختم.فراموش کردم بگم