2777
2789
عنوان

ارزش مرد

429 بازدید | 31 پست

من فکر میکنم مردها کلا همشون هوسباز هستند با اینکه خیانتی از همسرم ندیدم.

واسه همین تنها ارزششون ب این هست که پولدار و خوشتیپ و خوش اخلاق باشند ک حداقل اگه دیدی ب جز خودت چشمشون دنبال خانومای خوشکل دیگه هم هست غصه کمتر بخوری.

موافقین?

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرد خوب ندیدی

مرد خوب هم هست ولی کم

خوباشون فرشته اند

ایشالا قسمتت بشه یکی از خوباش جوری غرق در عشق و خوشبختی بشید که مثل نفس و اکسیژن به هم وابسته بشید

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

موافقم

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
مرد خوب ندیدی مرد خوب هم هست ولی کم خوباشون فرشته اند ایشالا قسمتت بشه یکی از خوباش جوری غرق در ع ...

😔😔😔واقعا هستن؟

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   

مرد فقط شهوت اصلا شهوت بوده بعد دست و پا در اورده اصلا حاضرن بخاطر شهوت همه کار کنن البته هستن ادمایی که بنده هوس نیستن ها

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.