2777
2789
عنوان

ارزش مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 31 پست
مرد خوب ندیدی مرد خوب هم هست ولی کم خوباشون فرشته اند ایشالا قسمتت بشه یکی از خوباش جوری غرق در ع ...

اینقدر مرد خوب هم دیدم اطرافیانم زیاد هستند ولی آخر همونا هم وقتی ی زن دیگه میبینن دوس دارن اونم داشتند.ذات مرد همینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسیدن به عشق نیاز به درک دو طرفه داره

اینکه آزادی وجود داشته باشه اما هر دو طرف ``یغض`` کنند

یعنی دائما به خاطر هم نگاهشون رو و توجهشون رو از جنس مخالف بگیرن و فرو بکاهند ( یغض)

مرد از زیبایی زنان دیگه

زن از امکانات مردای دیگه

شوهرم از قیافه ارایش کرده بدش میاد لباس خوب چشمشو نمیگیره اندام متناسب و پوست خوب و صورت زیبا رو نمیبینه 

(اینارو نمیگم که تعریف از خود باشه چیزیه که اطرافیانم زیاد میگن)

ولشم کنی ماه تا ماه نمیاد طرفم 😢

دوسمم داره تمام داراییشو به نامم کرده😌

ولی باز بیرون گاهی میبینم خیلی یهو به یکی نگا میکنه😖

😔😔😔واقعا هستن؟

من یکیشو دارم. سر لقمه آخر غذا دعواس من میگم تو بخور اون میگه تو بخور

رفیقیم

پایه ی خوشگذرونی

تو غم و شادی

درک میکنه

از جون مایه میذاره

یه عاشق خلاق و اهل سورپرایز

یه روز صبح بیدارم میکنه میگه سر کار نمیرم جمع کن دو سه روز بزنیم به جاده

یه روز با یه هودی که عکس خرس روشه میاد خونه و شگفت زدم میکنه چون شب قبلش بهش گفتم چقدر هودی این دختره تو کارتون پوشیده  نازه.بعد دقیقا کپی اونو پیدا کرده خریده

.

.

.

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
من یکیشو دارم. سر لقمه آخر غذا دعواس من میگم تو بخور اون میگه تو بخور رفیقیم پایه ی خوشگذرونی تو ...

الهی همیشه خوش باشی خواهر من.انقدرررر بدبختم که میشنوم یکی خوشحاله ذوق میکنم.انگار یه بار از رو دوشم برداشته میشه.حداقل اینجوری میفهمم یه زن خوشحاله.من قلبم همیشه مچاله ست

سردار دوست داشتنی و محبوب.شهادت حق شما بود..شهادتان مبارک   
الهی همیشه خوش باشی خواهر من.انقدرررر بدبختم که میشنوم یکی خوشحاله ذوق میکنم.انگار یه بار از رو دوشم ...

عزیز دلم

بغض کردم

من نمیدونم درد دلت چیه ولی از خدا میخوام آرامش و خوشبختی رو بهت هدیه بده🍀

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش