2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نان دادم و راضی بودم،هیچ مشکلی هم نداشت بچه ،وتپل هم شد ووالانم که دوسالشه تپله،

ولیییییی،درحال حاظر که باهات صحبت میکنم اطلاع دارم که بدشده کیفیتش،و نان یک ودو بدون پروبیوتیک خوبه،واین بسته بندی جدیدا رو توی ایران بسته بندی میکنن باکارخونه شیرخشک توقزوین،و این جدیدابدمزس

من نان دادم و راضی بودم،هیچ مشکلی هم نداشت بچه ،وتپل هم شد ووالانم که دوسالشه تپله، ولیییییی،درحال ...

خارجی باشه بهتره فکر کنم نه؟

الان که ۵۰ روزه زود نیست بدم؟

من نان دادم و راضی بودم،هیچ مشکلی هم نداشت بچه ،وتپل هم شد ووالانم که دوسالشه تپله، ولیییییی،درحال ...

والبته،چندتامطلب هم خوندم نشنیدم که به شیرخشک بچه هاهم رحم نکردن وبه دلیل تحریم از خودشون تز میدن وبه خوردبچه هامون معلوم نیست چی میدن،

خدالعنت کنه بانی این کاررو

خارجی باشه بهتره فکر کنم نه؟ الان که ۵۰ روزه زود نیست بدم؟

نان هم خارجیه دیگه،

البته الان دیگه نه،شده داخلی،

نه زودنیست،اگه شیرت کمه بده،ولی خواهی نخواهی بچه از یه جایی دیگه سینه نمیگیره،

من بچه اولم تادوسالگی هم سینه خورد هم شیرخشک،

ولی دومی تاپنج ماهگی سینه خورد وفقط شیرخشک میخواست،البته شیرم کم بود

من بچم۳۵روزشه و شیر خیلی کم داشتم از اول شیرخشک دادیم اونم نان بعد ی مدت یبوست گرف دکترش شیرخشک گیگو ...

سینه خودتو پس نزد؟

مقدارشو دکتر میگه چقدر؟

از وزنش فهمیدی شیرت سیر نمیکنه؟

نان هم خارجیه دیگه، البته الان دیگه نه،شده داخلی، نه زودنیست،اگه شیرت کمه بده،ولی خواهی نخواهی بچه ...

مال من شیرم خوبه کم نیست ولی بعضی وقتا با گریه سینه میگیره نمی‌دونم چرا.میترسمم پس بزنه

سینه خودتو پس نزد؟ مقدارشو دکتر میگه چقدر؟ از وزنش فهمیدی شیرت سیر نمیکنه؟

اصلا سبنه نخورد من شیرم خیلی کمه در حد ۳۰سی سی توروز اینم میدوشم باشیشه میدم بهش.مقدارش هم ‌گ بستگی داره بچه چقدگرسنه است ربطی ب گفتن دکتر نداره