2777
2789
چجوری بمونم باهاش وقتی دوسم نداره و درخواست طلاق داده 😔😔نه طلاق دادن ربطی به پارتی نداره 

نمیگم ک باهاش بمون میگم ک اگه تو خونتو ترک کنی اونم فردا تو دادگاه میگه ک خودش میخاد جدا شه که گذاشته رفته اما اگه تو نری خودش تو رو بیرون کنه و بخاد طلاقت بده باید همه مهریه و نفقه تو بده هر وقتم دیدی بیرونت کرد همینجوری نزاری بری زنگ بزن ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه فردا تو دادگاه مدرک داشته باشی ک خودش تو رو بیرون کرده این زندگی بشو نیس طلاق بگیر اما از حق و حقوقت نگذر

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخ عزیزم دلم آشوبه  😔

چرا قربونت بشم...مطمعن باش لیاقتتو نداره پست فطرت...ولی هیچ جوره ازش نگذر...به غلط کردن بندازش...دایی خودم رفت درخواست طلاق داد واسه خانومش..با اینکه زنش یکم مشکل عقلی داشت بازم پدر داییمو در اوردن..همه چیزشو ازش گرفتن..هنوز ک هنوزه داییم به خودش نیومده...ولی خب بلخره هر کی رفت واسه خودش دیگه

آره 

تو جلسات دادگاه مطرحش کن یا خودت ب قاضی بگو موقعی ک اون اونجا نباشه بگو مدرکم دارم ازش  ولی پیش شوهرت نگو چون ممکنه  گوشیتو بشکنه یا عکسارو پاک کنه  اینجوری قاضی طرفتو میگیره 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
جالب اینجاست هنوز تو یه خونه ایم

خانم افسون خیلی قشنگ داره راهنماییت میکنه...حتما حرفامونو تو گوشت نگه دار.الکی نندازی از خونت بری بیرون..چی بگم عزیزم...انشالله که شوهرت آدم بشه...معلومه که دوسش داری😞😞😞😞

آره میاد  خیلی خوب شده نگو آقا نقشه داره

خب پس تو هم اصلا به روی خودت نیار...تو هم خیلی خوب باهاش برخورد کن.ناز کن عشوه بیا.از ابزار زنانت استفاده کن...ببین چی میشه آخرش..وقتی هم که کاغذی دادخواستی چیزی از دادگاه اومد.بهش نشون بده بگو این چیه؟؟؟بگو میخوای مهریمو بدی؟؟ببین چی میگه...ولی کاملا خونسرد باش

خب پس تو هم اصلا به روی خودت نیار...تو هم خیلی خوب باهاش برخورد کن.ناز کن عشوه بیا.از ابزار زنانت اس ...

امروز ابلاغیه اومد بهش گفتم چیه 

گفت درخواست طلاق با تمامی حق و حقوقت

گفت یا بیا سر ۶۰ میلیون توافق کنیم یاهم دادخواستمو دادم ادامه میدم