2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه واقعا دادخواستش رفته دادگاه 

خب بره دادگاه فردا قاضی میگه بیا مهریشو بده نفقشو بده بعد طلاقش بدیم  داره بده؟ اصلا درخواست طلاق داده یا تمکین و اینا؟ الان تو جدا زندگی میکنی 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
خب بره دادگاه فردا قاضی میگه بیا مهریشو بده نفقشو بده بعد طلاقش بدیم  داره بده؟ اصلا درخواست طل ...

سپاهیه 

نه درخواست طلاق داده 

تمکین داده بود که از طریق دادگاه بارها برگشتم نتیجه اش هم این شد 

امروز فهمیدم 

خونه اش هستم 

سپاهیه  نه درخواست طلاق داده  تمکین داده بود که از طریق دادگاه بارها برگشتم نتیجه اش هم ...

خب تو از خونت نری  جای دیگه باشه حتی اگ خودشم بیرونت کرد زنگ بزن ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه خیلی حواستو جمع کن  اگ بزاری بری فردا میگه خودش خونمو ترک کرده رفتی دادگاهم بگو من طلاق نمیخام خودش میخاد طلاقم بده  البته فک کنم اون الان خیلی پارتیش کلفت باشه 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤
آره بابا خیانت کرده  نه ندارم

خداروشکر که نداری...پس این زندگی واست زندگی بشو نیست...مهریتو کامل بگیر نفقه هم همینطور...تمام حق و حقوقتو بگیر...خوشبحالت که اون رفته دادخواست داده.تو دادگاه خیلی واسش بد میشه.‌اگرم میخوای باهاش زندگی کنی هم که راحت میتونی زندگیتو بکنیو حقو حقوقتم بگیری..تا تو رضایت ندی هیچ جوره نمیتونه طلاقت بده

خب تو از خونت نری  جای دیگه باشه حتی اگ خودشم بیرونت کرد زنگ بزن ۱۱۰ بیاد صورت جلسه کنه خیلی حو ...

چجوری بمونم باهاش وقتی دوسم نداره و درخواست طلاق داده 😔😔نه طلاق دادن ربطی به پارتی نداره