2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا کاری که ما الان میکنیم💪

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕

چـ ه حرفـ بیخودی ס

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
چرا؟ نظر شما چیز دیگه ایه؟ مطرح کنید شاید بهتر بود

بهترین نوع زندگی ؛ یـ ه زندگی عاشقانه ی گرم و صمیمی هستـ که هر دو نفر تکیه گاه هم باشنـ ،  اگر یکی خسته شد با تکیه بـ ه دیگری حرکت کنه و حتی گاهی تو زندگی با پای دیگری √ 

بهترین نوع زندگی ، یـ ه زندگی اینجوری نیستـ. این سبک زندگی هیچ ثمر و گرمی نداره . 

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
بهترین نوع زندگی ؛ یـ ه زندگی عاشقانه ی گرم و صمیمی هستـ که هر دو نفر تکیه گاه هم باشنـ ،  اگر ...

اخه بعضیا از یه جایی به بعد کلا خستن

بعضیا کلا از اولش خستن

بعضیا هم کلاااا خستن

الان زندگی من پر از حرارت و گرمیه

هیچکسم وبال اون یکی نیست

تازه شوهرم بهم غر میزنه چرا کار میکنی من که بالاخره قد خودمون درمیارم

ولی ته تهش این بهش قوت قلب میده که من رو پای خودمم!و داریم زندگیمونو میسازیم دوتایی

نه من فقط تو تخت خواب و اشپزخونه باشم و اون نون بیار و ستون خونه

منظور اینه عزیز

نه سردی عاطفی