2789
عنوان

بیاین درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 32 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم کلی دوست مانتویی دارم...حتی خواهرام...ولی خوب من با چادر راحت ترم....بیشترم دوست دارمش ،چادر ...

میگم که برو پیش مشاور باهاش حرف بزن یا مشکل تون حل میشه یا اینکه جدا شو این جور مردا به درد زندگی نمیخورن الان میگه چادرت رو بردار فردا میگه آرایش کن پس فردا هم میگه برو ناخن بکار ابروهامو فیبروز کن چه میدونم شبیه فلان بازیگر شو

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
میگم که برو پیش مشاور باهاش حرف بزن یا مشکل تون حل میشه یا اینکه جدا شو این جور مردا به درد زندگی نم ...

میدونین شبیه این حرفها رو بهم گفته...اون روزی میگه چشم هاتو شبیه هانیه توسلی بکن،توی فلان فیلم...سایه ی پشت چشماش قشنگ بود

یک مادر
میدونین چی اذیتم میکنه...من از بعضی لحظ ها ،سرترم...من لیسانسم و اون دیپلم ردی...زشت هم نیستم...قیاف ...

خب میبینی از لحاظ طبقه اجتماعی هم باهم فرق دارین بهتره بری یه کاری کنی تا جوونیت پای این آدم حیف نشده

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
خب میبینی از لحاظ طبقه اجتماعی هم باهم فرق دارین بهتره بری یه کاری کنی تا جوونیت پای این آدم حیف نشد ...

بچه هامو چ کنم...صد بار فکرشو کردم...دلم برای بچه هام میسوزه...اون فقط پول داره،که دلشم ب همین خوشه

یک مادر