2789
عنوان

سکوت شوهر

1098 بازدید | 23 پست

دوستان من بعد از یک گِله از سمت همسر،ناخواسته گفتم:من میرم و تو هم هر کاری خواستی بکن

همسرم را به شدت دوست دارم اونم همینطور

اینقدر حالش بد شد و دیگه با من حرف نمی زنه 

ما به دلایل کاری از هم جدا زندگی میکنیم برای یه مدت

و من مثلا اومده بودم حالش رو خوب کنم و یه مدت پیشش باشم و همه چیز هم خوب پیش رفت تا دیشب 

از دیشب فشارم رفته بالا و فقط سه ساعت خوابیدم و عذاب وجدان و سکوتش داره منو میکشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رو مبل خودتوبزن بخواب

ی نیم ساعت بعد یهو جیغ بزن 

وقتی اومد بگو وای خواب دیدم تو نیسی و این لوس بازی بغلشم بکن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

تازه ازدواج کردی؟ این طبیعیه مردها وقتی ناراحتن سکوت می کنن بعد خودشون خوب میشن بر می گردن حالت عادی، الان آف کرده مشکلی نیست که تو بخواب بترسی یا جوش بیاری. سر خودت را گرم کن تا خوب بشه 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
 منم وقتی با شوهرم قهر میکنم نه جایی میرم نه داد و بیداد میکنم فقط سکوت میکنم انقدر ساکت میمونم ...

نکنید تو را یه هرکس میپرستید

آدم رو میشکنید  

درون گرا هستید؟

نکنید تو را یه هرکس میپرستید آدم رو میشکنید   درون گرا هستید؟

نه ببین اوایل عادت داشتم منم داد و بیداد میکردم چیزی میشکوند منم میشکوندم یا قهر میکردم ولی الان یه مدته دعوا ک میکنیم هیچی بهش نمیکم هرچی بگه جوابشو نمیدم کارامم انجام میدم هیچ جا هم نمیرم فقط باهاش حرف نمیزنم تا بگه غلط کردم یا به التماس بیفته چون شوهر من آدمیه ک وقتی عصبی بشه دیگه قاطی میکنه یبار در حد مرگ من و کتک زد

پس صادقانه بهش بگو دیشب یهو اعصابم خورد شد اونو گفتم تو ک میدونی خودت چقد دوست دارم 

تو عصبانیت ممکنه هر حرفی ردوبدل شه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
پس صادقانه بهش بگو دیشب یهو اعصابم خورد شد اونو گفتم تو ک میدونی خودت چقد دوست دارم  تو عصبانی ...

گفتم هزار بار 

با خواهش 

بوسیدم بغلش کردم

اصلا انگار من نیستم