2777
2789
عنوان

سکوت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 23 پست
گفتم هزار بار  با خواهش  بوسیدم بغلش کردم اصلا انگار من نیستم

پس صبر کن خودش سرد میشه 

بذا یکم تو پیله ی تنهاییش باشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس صبر کن خودش سرد میشه  بذا یکم تو پیله ی تنهاییش باشه

من چند روز دیگه بیشتر پیشش نیستم و ایشون اگر بخواد میتونه یه عمر باهات حرف نزنه

واقعا خودم از خودم بیزار شدم 

اصلا نمیدونم اون حرف رو از کجا درآوردم

عزیزم من هم تاپیک قبلتو خوندم هم اینو همسرم منم همینجوریه البته ما 6 ساله که ازدواج کردیم اونم وقتی قهر کنه به هیچ صراطی مستقیم نیست بوس معذرت خواهی گل خریدن کادوخریدن شوخی کردن دادو بیداد کردن گریه کردن و حتی پای بزرگترها رو به ماجرا کشوندن فایده نداره تازه بدترم میشه چون فکر میکنه بهش خیلی وابسته ایم و اینجوری مارا دارن تنبیه میکنن  هرچی بیشتر عجز و لابه کنی اون بیشتر طاقچه بالا می زاره تازه باعث میشه هر دفعه که قهر می کنند مدت قهربیشتر کنند وحتی مواقعی هم که حق با شماست اینجوری می کنند تا دست پیش بگیرند بزارتا خودش پیش قدم بشه واسه اشتی وقتی اومد برا اشتی باهاش حرفاتو بزن سنگاتو وابکن می دونم سخته ولی متاسفانه اخلاق همسرای ما اینجوریه و نمیشه عوض کرد منم اوایل خیلی ناراحت می شدم سختم بود ولی بهش کم کم عادت کردم

عزیزم من هم تاپیک قبلتو خوندم هم اینو همسرم منم همینجوریه البته ما 6 ساله که ازدواج کردیم اونم وقتی ...

وااای دقیقا همینه

عزیزم گاهی فکر میکنم  مگه عمر من چقدره که به خاطر یه حرف که البته زشت بوده اینقدر تنبیه بشم

عزیزم من هم تاپیک قبلتو خوندم هم اینو همسرم منم همینجوریه البته ما 6 ساله که ازدواج کردیم اونم وقتی ...

عزیزم خیلی خوشحالم که وقت گذاشتی 

امیدوارم همه لحظه ها تون شاد باشه

عزیزم خیلی خوشحالم که وقت گذاشتی  امیدوارم همه لحظه ها تون شاد باشه

انشالا انشالاخدا برای شما هم همیشه شاد و خوشی درست کنه هر وقتم از این وضعیت خسته شدی دعاشو به جون خانواده شوهر بکن چون اونا پسرشونو اینجوری تربیت کردن