2777
2789
عنوان

چرا..

62 بازدید | 28 پست

کسی که خودش یه خصلت بدی داره فکر میکنه بقیه هم دارن😂😂😂😂😂با آدم حسود و از خود راضی چجور برخورد کنم😃

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی منظورت اینه تو الان به یکی گفتی حسود و از خود راضی یعنی خودت اون خصلت رو داری؟ 

محض شوخی ؛)

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
یعنی منظورت اینه تو الان به یکی گفتی حسود و از خود راضی یعنی خودت اون خصلت رو داری؟  محض شوخی ...

نه دقیقا برعکس

نذارازکارات سردربیاره ادم حسودبیماره هرچی کم ارتباط برقرارکنی باهاش به نفعته وهیچی براش تعریف نکن

خواهرمه تو یه خونه ایم نمیشه کم  ارتباط باشم از من کوچیکتر و بشدت حسوده به حدی که با اینکه کوچیکتره ولی دوست نداره من زودتر ازدواج کنم

من مادرشوهرم حسودبود وقتی فهمید بچم دختره خوشحال شده بودبخاطراینکه دخترش قبل ازمن بچه دارشده بود وبچ ...

هه

من یه دوستی دارم هروقت چیزی می خریدم یابه هرشکلی احساس می کرد پیش رفتی داشتم مدل چشمش ونگاهش برامن ع ...

اون دوست بود انتظاری ازش نیست این خواهره مثلا حتی منو به دوستاش معرفی نکرده😂یذره به خودم برسم حسودی میکنه خواستگار بیاد برام حسودی میکنه