2777
2789
عنوان

تصادف كردممم 😭😭

555 بازدید | 56 پست

تــو ترافيك بودم بعد داشتم تــو گوشي با ويز دنبال ادرس ميگشتم حواسم نبود زدن رو ترمز يا گاز رفتم تــو ماشين جلويي ماشين خودم جلوش نابود شد،رادياتش سوراخ شد كاپوتش جمع شد😭😭گفتن ميشن ٢،٣تومن خيلييي حالم بده 😭😭

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

😲

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فدااااای سرت  تنت سالم باشه

از اون موقع كل بدنم يخ كرده ،بابت هزينش هم خيلي ناراحتم 

سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍

خوب نمیخاستی گوشی بدست بشی خیلی اوقات گوشی بدست بودن هواسشون نبوده پیچیدن جلومون جون زن و بچه ی مردمو بخطر میندازین با اینکاراتون

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
فدای سرت 

هي به خودم ميگم ميشد اتفاق بدتر بيفته ولي خوب خيلي ناراحتم و اروم نميشم

بیمه چی میگه، نداری بیمه بدنه 

بيمه بدنه ندارم