2777
2789
عنوان

حلوا

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 21 پست
خب سرچ کن حلوای شیره انگور توی همین سایت کاربر سایو هم اموزش داد خوشمزه اس

مرسی گلم فدات

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
چطور درست کنم آخه اونوقت رنگش چه رنگ میشه طرزش رو میگی بهم فدات

خانمی من اول شکر یا نبات رو توی قابلمه اب میریزم .میزارم بجوشه و ابش کشیده بشه بعد گلاب رو اضافه میکنم میزارم سرد بشه !!بعد توی تابه جدا ارد رو میریزم با شعله خیلی کم حدود یک ساعت مرتب هم میزنم تا خوب تیره بشه ارد حتما شعله خیلی کم باشه در حد دمی برنج!! وگرنه ارد میسوزه بعد که تیره تیره شد روغن اضاف میکنم مرتب هم میزنم و شهد اب و نبات و گلاب رو کم کم اصاف میکنمو هم میزنم

خدایا هزار مرتبه شکرت   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانمی من اول شکر یا نبات رو توی قابلمه اب میریزم .میزارم بجوشه و ابش کشیده بشه بعد گلاب رو اضافه میک ...

مرسی گلم قربونت شم برم درست کنم خیلی ممنون

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

عزیزم بارداری و به فکر زعفرون هستی😕...!!!!! درسته زعفرون به اندازه ی کم اشکال نداره ولی مجبور نیستی عزیزم ....اینترنت سرچ کن انواع حلوا..همش براتون میاد...موفق باشی😊

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
عزیزم بارداری و به فکر زعفرون هستی😕...!!!!! درسته زعفرون به اندازه ی کم اشکال نداره ولی مجبور نیستی ...

مرسی گلم