2777
2789
عنوان

بچه ها اسنپ چت

161 بازدید | 28 پست

چیکار کنم بیاد خسته شدم ی راهی بگید تروخدا با اکثرن فیلترشکنا امتحان کردم نمیاد چ کنممم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

چی هست چه کارایی داره؟ 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این وسطی ردیف اون اون نوشته supervpn

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
چی هست چه کارایی داره؟ 

عکس میگیرن باش 

از لولو میشی هلو

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
این وسطی ردیف اون اون نوشته supervpn

خوب چیکار کنم با اون میاد

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
عکس میگیرن باش  از لولو میشی هلو

تروخدا بهم بگو چطوری درستش کنم

عکس میگیرن باش  از لولو میشی هلو

ممنون

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
من خواستم از گوگل دانلودش کنم نشد .نوشته بود این برنامه ناسازگاری با کشور ندارد.پس تو از کجا دانلودش ...

منم هرکاری کردم نمیشه هعیی خداا

اول این فیلترشکنرو نصب کن ک برات فرستادم بعد روشنش کن بعد زبان گوشیتو انگیلیسی کن برا پسووردتم 

مثلا بزار سخت هشت رقمی باش مثلا. Dr34@hy اگ نشد چند بار بزن بعد سنتم باید بیشتر 18 باش 

خوب چیکار کنم با اون میاد

اره من خودم با این اوردم