2777
2789
عنوان

عفونت واژن دارم خوب نمیشم چرا!

| مشاهده متن کامل بحث + 138784 بازدید | 126 پست
آره فقط نخی میپوشم ؛ ولی الان ۲ ساله این مشکل رو دارم و یکبار هم خوب نشدم که دوباره بگیرم ؛ همیشه بو ...

از کاندوم استفاده میکنی؟ شاید از اون طریق عفونت منتقل نشه. البته من اوایل به لاتکس و اسانس هم حساسیت داشتم. ولی تو خونه لباس زیر نپوش یه مدت ببین چطور میشی. بعد رابطه حتما ادرار . شلوار تنگ نپوش.تو تشت اب و سرکه هم بشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من ترشح ندارمااااا و بو  ولی سوزش وحشتناک  دو روزه دو دلم برم دکتر یا نه  من ی ...

منم اولش ترشحم زیاد بود ؛ الان کم شده ولی هست .... خیلی خیلی این موضوع آزارم میده و به خاطرش رابطه جنسی خوبی ندارم ؛ ی وقتایی واقعا واقعا نامید میشم از خوب شدنم .

کپسول فلوکونازول هر سه روز یکی ...خیلی موثره

قرص مترونیدازول هر ۸ ساعت

متروژیل هرشب ...یه ژله با اپلیکاتور میزنی واژنت

پماد ان ان برای خارش

خدایا مراقب تو دلیم باش  
منم اولش ترشحم زیاد بود ؛ الان کم شده ولی هست .... خیلی خیلی این موضوع آزارم میده و به خاطرش رابطه ج ...

😣😣😣😣رابطرو یادم رفت 😣😣😣😣عذاب برام 

همش توهم بیماریای بدتر و دارم 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 
از کاندوم استفاده میکنی؟ شاید از اون طریق عفونت منتقل نشه. البته من اوایل به لاتکس و اسانس هم حساسیت ...

شوهرم از کاندوم استفاده نمیکنه ؛ کاندوم زنانه هم داریم؟

😣😣😣😣رابطرو یادم رفت 😣😣😣😣عذاب برام  همش توهم بیماریای بدتر و دارم

واقعا خدا کسی رو به این مشکل دچار نکنه ؛ من هر ماه میرم دکتر زنان ؛ بعد از سه ساعت که پشت درم ؛ بعد ۲ ثانیه میرم داخل ؛ میگم عفونت ؛ چندتا پماد و اینا بهم میده ؛ بعد ی ماه میخورم ؛ اصلا هیچ تاثیری نداره روم ؛ 

بدون نسخه میدن  هرچند ساعت ؟؟؟

اره عزیزم تو بارداری هم کاملا بی ضرره. فک کنم روزی یک تا دو عدد. 

http://siminbanoo.ir/1357/vaginal-yeast-infection-treatment-with-lactofem/

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
کامل خوب شدین الان ؟  

کاملا خوب شدم هر راهی که بگی امتحان کردم عنبرالنسا پماد کلوتریمازول. واژینال عسل. قرص مترونیدازول رو هم شوهرم میخورد هم خودم. با بتادین خودم رو میشستم. تو آب جوش شیرین میریختم یا بتادین میریختم مینشستم انواع دارو انواع دمنوش ها هیچ کدوم اثر نکرد الان با گذشت 3 سال هنوز هم شورت نمیپوشم یه زمانی بخوام برم بیرون میپوشم اونم همه ی شورتهام رو اتو میکشم یا تو نور آفتاب میندازم میکروبهاش از بین برن

لباس زیر نپوشم یعنی ؟ لباس زیر جدید بخرم داعم ؛ میشه کاما بهم بگین ؟ 

تو خونه لباس زیر نپوش. داروخونه شورت بهداشتی یکبار مصرف داره. تو هر بسته ۵ تا هست .حدود ۶ تومن قبمتشه. وقتی لازم باشه لباس زیر بپوشی اینو بپوش. بعد یک روز یا دوروز هم دیگه میندازی دور. نازک هست جنسشون . 

واقعا خدا کسی رو به این مشکل دچار نکنه ؛ من هر ماه میرم دکتر زنان ؛ بعد از سه ساعت که پشت درم ؛ بعد ...

اینم امتحان کن ضرری نداره

http://siminbanoo.ir/1357/vaginal-yeast-infection-treatment-with-lactofem/

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
شوهرم از کاندوم استفاده نمیکنه ؛ کاندوم زنانه هم داریم؟

سعی کن تا خوب نشدی کمتر رابطه داشته باشی قبلش حتما همسرت حمام کنه و همیشه شیو کنه خودت هم بعد رابطه تمیز کن واژنت رو

خدایا مراقب تو دلیم باش  
سوزش و خارش ؛ بوی بد ؛ ترشحات سفید کمی 

بارداری؟؟

من قبل از بارداری این عفونت رو گرفتم بهش میگن عفونت پنیری یه تیکه های ریز سفیدی ازم میافتاد و از داخل خارش داشتم  دکتر بهم یه پماد داد فک کنم کلیترومازول بود الان اگا پیداش کردم عکسشو واست میفرستم که داخل واژن تزریق میشه

شب گذاشتم صبح بیدارشدم رفتم دستشویی پماده افتاد کلی تیکه ی سفید عین دستمال کاغذی چسبیده بود بهش

دو شب استفاده کردم عفونته رفت

یه پمادم داد که روی پوست واژنم میزدم.