2777
2789
عنوان

عفونت واژن دارم خوب نمیشم چرا!

| مشاهده متن کامل بحث + 138602 بازدید | 126 پست
یکم پونه و آویشن دم کن بریز تو تشت خنک که شد تا میتونی بشین توش یا داغشو بریز تو قابلمه بزار زیر چها ...

ببخشید این روش ها واقعا درمان کننده هست؟ یعنی فقط با دمنوش خوب میشم ؟ آخه من بیش از دو ساله که این مشکل تو بدنم مونده و با دارو های قوی هم خوب نشدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوساله این مشکلو دارم ؛ سوزش خیلی شدید دارم 

لباس زیرات و خوب میشوری خشک کنی؟ من به خاطر لزاس زیر عفونت میگرفتم. الان از این لباس های زیر یه بار مصرف از داروخونه میخرم. 

لباس زیرات و خوب میشوری خشک کنی؟ من به خاطر لزاس زیر عفونت میگرفتم. الان از این لباس های زیر یه بار ...

آره فقط نخی میپوشم ؛ ولی الان ۲ ساله این مشکل رو دارم و یکبار هم خوب نشدم که دوباره بگیرم ؛ همیشه بوده ؛ دکتر متخصص بم گفت از شوهرت میگیری داعم ؛ و باید قرص بخورین ؛ قرص خوردیم ؛ اما نمدونم شوهرم خوب شد یا نه چون هیچ علاعمی نداره شوهرم . من همچنان درگیرم 

منم مثل تو چند سال درگیر بودم تا اینکه کلا مشکل لباس زیر بود. چون خوب شسته و خشک نمیشه.افتاب نمیگیره ...

لباس زیر نپوشم یعنی ؟ لباس زیر جدید بخرم داعم ؛ میشه کاما بهم بگین ؟ 

وای من سوزش شدید دارم مخصوصن موقع ادرار  دو بار رفتم معاینه شدم و پماد واژینال داد و قرص خوب ن ...

قرص پروبیوتیک بگیر کاملا جواب میده

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗

عنبرالنسا دود کن دامن بپوش دود و بده زیر دامنت ، جوش شیرین به لبه واژن بزن چنددقه باشه بعد بشور من داشتم عفونت میگرفتم این. کارارو کردم دوسه روز خوب شدم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏