2777
2789
عنوان

یه لحظه😣

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 28 پست
اصلا این چندوقت ایقدر توفکرش بودم ک دیگه خسته شدم اصلا خوتریزیم کنم برام مهم نیست من میگم هیچ چیزو ن ...

نه عزیزم این چ حرفیه یکم مراقب باشی میگذره ....من دقیقا مثل خودت بودم ولی من رحمم دو شاخگی داشت یکمی اون اولش نمیدونم دقیق چرا لکه قهوه ای دیدم ولی با شیاف کنترلش کرد دکتر 19هفتگیم سرکلاژم کرد بخاطر دو شاخگی رحمم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاءالله خدا خودش نگهدار تو دلیت باشه نی نی اولته؟

اره اولیه.باراول ک رفتم دکتر بدون اینکه هیچ مشکلی داشته باشم بهم شیاف داد من ۱۰ تاشو زدم بقیشو نه اخه بدم میومد نمیتونم اصلا حالم بد میشه.نمیشه بجای شیاف آمپول بزنم؟

و یه سوال دیگ اینکه من فردا میشم هفت هفته اگ پس فردا برم دکتر قلب معلوم میشه؟

اره اولیه.باراول ک رفتم دکتر بدون اینکه هیچ مشکلی داشته باشم بهم شیاف داد من ۱۰ تاشو زدم بقیشو نه اخ ...

بذار استفاده کن منم بدم میومد ولی چاره ای نیست پس تو خونه داری الان شیاف.....من هفت هفته و نیم بودم با سونو واژینال نشون داد ضربان قلبششوووو حیفه داری زحمت میکشی بذار به ثمز برسه شیافت رو استفاده کن

ایشالله که سریع بگذره من ک دیگه از بس روزا درگیرشم خسته شدم

ان شاءالله واست راحت بگذرههه عزیزممممم من درک میکنم یکی ک مثل خودم میشه رو...به دنیا بیاریش به سلامتی ببینیش لذت ببری

ان شاءالله واست راحت بگذرههه عزیزممممم من درک میکنم یکی ک مثل خودم میشه رو...به دنیا بیاریش به سلامت ...

قربونت عزیزم بس که مهربونی.ایشالله نی نی شماهم صحیح و سالم بیاد بغلت😍

نینیت دختره؟نشونه هاش چی بوده

قربونت عزیزم بس که مهربونی.ایشالله نی نی شماهم صحیح و سالم بیاد بغلت😍 نینیت دختره؟نشونه هاش چی بود ...

خدا نکنه عزیزمممم بمونی برای نی نی قشنگت❤

من ترشی میخوردم تهوع اینام نداشتم اصلاااا

هیچ علائم خاصی نداشتم فقط قبلش شیرینی خوار بودم موقع بارداری ترشی خوار شدم

از مرغم و کباب هم بدم اومده بود اون اولا

خدا نکنه عزیزمممم بمونی برای نی نی قشنگت❤ من ترشی میخوردم تهوع اینام نداشتم اصلاااا هیچ علائم خاصی ...

من که بتام موعدم ۲۰۰ بود .سه چهار روزی میشه تهووم شروع شده و فقط یبار صبحا بالا میارم تا عصر حالتشو دارم شبا خوب میشم😂.سینه هامم یکم بهتر شده.یبووووست دارم.ازیه چیز ک خوشم بیاد یکم ک خوردم بعدش بینهایت متنفر میشم ازش.به چیز خاصی علاقه ندارم از چیزیم بدم نمیاد فقط همون صبحا😣

حالا شاید جلوتر برم فرق کنم

من که بتام موعدم ۲۰۰ بود .سه چهار روزی میشه تهووم شروع شده و فقط یبار صبحا بالا میارم تا عصر حالتشو ...

منم بتام 200بود

دقیقا 

تهوعم سخته دمیترون بود فکر کنممم به یه خانومه تهوع شدید داشت بهش این قرص و داده بود

اهان خب من اونجور سخت نیستم. یعنی بچه من چیه؟

به ویارررر نیستش ،ولی این روش ابن سینا هست اونو با پلاک زنجیر بگیر اون دقیق درمیاد همه به من میگفتن پسره بچه ت

یکی برام اون پلاک زنجیر و نبض دست و گرفت دختر بود واقعا هم دختر شد

اون اول یبارم کلا تکون خورد گفت همین یه بچه رو دارییی واقعا تصمیم گرفتیم دیگه بچه م نیاریم