اصلا این چندوقت ایقدر توفکرش بودم ک دیگه خسته شدم اصلا خوتریزیم کنم برام مهم نیست من میگم هیچ چیزو ن ...
نه عزیزم این چ حرفیه یکم مراقب باشی میگذره ....من دقیقا مثل خودت بودم ولی من رحمم دو شاخگی داشت یکمی اون اولش نمیدونم دقیق چرا لکه قهوه ای دیدم ولی با شیاف کنترلش کرد دکتر 19هفتگیم سرکلاژم کرد بخاطر دو شاخگی رحمم
ان شاءالله خدا خودش نگهدار تو دلیت باشه نی نی اولته؟
اره اولیه.باراول ک رفتم دکتر بدون اینکه هیچ مشکلی داشته باشم بهم شیاف داد من ۱۰ تاشو زدم بقیشو نه اخه بدم میومد نمیتونم اصلا حالم بد میشه.نمیشه بجای شیاف آمپول بزنم؟
و یه سوال دیگ اینکه من فردا میشم هفت هفته اگ پس فردا برم دکتر قلب معلوم میشه؟
اره اولیه.باراول ک رفتم دکتر بدون اینکه هیچ مشکلی داشته باشم بهم شیاف داد من ۱۰ تاشو زدم بقیشو نه اخ ...
بذار استفاده کن منم بدم میومد ولی چاره ای نیست پس تو خونه داری الان شیاف.....من هفت هفته و نیم بودم با سونو واژینال نشون داد ضربان قلبششوووو حیفه داری زحمت میکشی بذار به ثمز برسه شیافت رو استفاده کن
خدا نکنه عزیزمممم بمونی برای نی نی قشنگت❤ من ترشی میخوردم تهوع اینام نداشتم اصلاااا هیچ علائم خاصی ...
من که بتام موعدم ۲۰۰ بود .سه چهار روزی میشه تهووم شروع شده و فقط یبار صبحا بالا میارم تا عصر حالتشو دارم شبا خوب میشم😂.سینه هامم یکم بهتر شده.یبووووست دارم.ازیه چیز ک خوشم بیاد یکم ک خوردم بعدش بینهایت متنفر میشم ازش.به چیز خاصی علاقه ندارم از چیزیم بدم نمیاد فقط همون صبحا😣