2777
2789
عنوان

تکون جنین

116 بازدید | 17 پست

بچه ها من تکونای بچمو چند هفته بود حس میکردم دیروز که رفتم تو ۲۴ هفته از دیروز انگار تکوناش کم شده البته امروز خیلی تکونش کم شده...مشکلی نیست؟از صبح نگرانم

اب سرد بخور با یه چیز شیرین دراز بکش تکون میخوره، اگه تکون مبخوره که جای نگرانی نیس 

کلا میبینی یه روز تکونا کمه یه روز زیاده   حالا قلق وروجکت دستت میاد 

خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبق نظر پزشک تکون ها و تکون نخوردن های بچه تا قبل از هفته ۲۸ هیچ اعتباری نداره قربونت برم خودتو واسه تکون نخوردنش اصصصصصصلا نگران نکن

دارم به تاپیک هایی جواب میدم که توی هفته های گذشته خودم با ترس بسیار میزدم 😅 این نگرانی ها میون مادرا اپیدمیه

اب سرد بخور با یه چیز شیرین دراز بکش تکون میخوره، اگه تکون مبخوره که جای نگرانی نیس  کلا میبین ...

اره یه روز زیاده یه روز کمه...خدا کنه زود بگذره همش استرس دارم به خدا

نه پسره گلم ناهار خوردم چپ و راستم شدم ولی خیلی کم بود

پسرها کلا تنبلا تو حرکت کردن ... ولی اگه خیلی نگران حرکتش هستی برو دوتر برات سونو بنویسه گاخی جنین استراحتم میکنه تو شکم مادر 

اره یه روز زیاده یه روز کمه...خدا کنه زود بگذره همش استرس دارم به خدا

اره طبیعیه، مرکز بهداشت هم هر وقت خواستی میتونی بری صدا قلبشو بشنوی رایگانه، من خودم هر دوسه روز میرفتم استرس داشتم😂😂😂

خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...