ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اها راستی فقط باید روز اول تا سوم پریودی بری تا قبولت کنه . اولین بار برای تشکیل پرونده باید ساعت ۴ اونجا باشی وقت قبلی هم نمیخواد. فقط هم روز های زوج هستش .
برای مامان شدن من و همه کسایی که آرزوی مادر شدن دارن دعا کنین. شب و روزم شده گریه . خداروشکر بعداز ۳ سال نازایی و ۳ بار iui ناموفق بلاخره با ivf باردار شدم . خدایا شکرت
برای مامان شدن من و همه کسایی که آرزوی مادر شدن دارن دعا کنین. شب و روزم شده گریه . خداروشکر بعداز ۳ سال نازایی و ۳ بار iui ناموفق بلاخره با ivf باردار شدم . خدایا شکرت
من يه سوال دارم كسي كه دوبار سقط كرده ويتانين دي بدنش بشدت پايينه باردار بشه تو ...
استراحت مطلق اسمش روشه دیگه یعنی فقط برای دسشویی اونم فرنگی و فقط غذا خوردن باید از جاش بلند بشه . بعد این بنده خدا با دوبار سقط و حاملگی و استراحت مطلق میخواد بره باشگاه !!!!!! اونم روی تردمیل !!!! عجب جرئتی
اين اتفاق واسه جاريم افتاده ب ما گفتن بارداره بعد ماه چهارمش من تو باشگاه ديدمش در صور ...
یعنی الکی گفته حامله اس؟!! معمولا کسی که حامله اس حاملگیشو پنهون میکنه . این شرایطی که شما میگی فقط دروغ و راستشو خدا تشخیص میده 😁