من مرکز نوین میرفتم، اما صبر و تحمل میخواد اونجور جاها...
دکتر منصوری و قندی خوبن
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانم دکتر نیره خادم . محتشمی ۱۰ ساختمان باران . من خودم مریض ایشونم . الان با ivf باردارم . البته برای اولین بار که iuiکردم هم باردار شدم ولی سقط شد . دستشون سبکه . خیلی مومنن . ویزیتاشونم خیلی مناسبه . اخلاقشونم خوبه
برای مامان شدن من و همه کسایی که آرزوی مادر شدن دارن دعا کنین. شب و روزم شده گریه . خداروشکر بعداز ۳ سال نازایی و ۳ بار iui ناموفق بلاخره با ivf باردار شدم . خدایا شکرت
برای مامان شدن من و همه کسایی که آرزوی مادر شدن دارن دعا کنین. شب و روزم شده گریه . خداروشکر بعداز ۳ سال نازایی و ۳ بار iui ناموفق بلاخره با ivf باردار شدم . خدایا شکرت
تو احمد ابادشنیدم دکتراش خوبن فردا میخوام برم بدون وقت راه میدن
امروز زنگ بزن ببین وقت میدن!
مطب دکتر های معروف که نهههه بابا، خیلی دیر وقت میدن تا یه هفته پره
زنگ بزن مرکز نوین بگو ویزیت اول میخوام بیام حتما واسه دکتر منصوری وقت بدید
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
تو احمد ابادشنیدم دکتراش خوبن فردا میخوام برم بدون وقت راه میدن
کلا تمرکزشون گذاشتن روی نازایی فقط مریضهای نازایی قبول میکنن . خیلیارو دیدم که با دارو با دو سه مرحله رفتن پیش ایشون جواب گرفتن . ولی من مشکلم pcoشدید بودم شوهرمم اسپرمش ضعیف بود دیگه مجبور شدیم ivf کنیم
خانم دکتر نیره خادم . محتشمی ۱۰ ساختمان باران . من خودم مریض ایشونم . الان با ivf باردارم . البته بر ...
عزیزم من میخواستم پیشش ای وی اف کنم خیلی لا اخلاقه اما بیمارهاش دو سال بود ای وی اف میشدن هیچکدوم نتیجه نگرفته بودن من ترسیدم راستش چون من یکبار فقط میتونم انجام بدم راضی بودی؟