2777
2789
منم تو فکرش هستم انشالله ماه بعد اقدام میکنم ی پسر سه ساله دارم و دلم دختر میخواد برام دعا کنید و ر ...

برعکس من

پسر دارم و میخوام دومی ام پسر بشه

خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم یادبده23سالمه اینم ناخواسته باردارشدم

به این فک کن که وقتی اولی شده ده سالش دوباره نمیخواد شب بیداری وپی پی شستن وشیر دادنو ریخت وپاش داشته باشی 

به این فک کن که جوونی حوصله واعصابت زیاده وقتی سن بالا میره دیگه آدم حوصله خیلی چیزا رو نداره 

خیلی خوبه فقط به نکات مثبتش فک کن اصلا به این حرفای نسل جدیدا فک نکن که تا ببیننت بهت متلک بندازن

به خدا نمیدونی چه کیفی داره وقتی تو خیابون راه بری باورشون نشه که جووونی که کنارته پسرته 

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏
یه ککککککککوچولو مثبت فک کن الان تا اون ۶ ماهه بشه یکی دوسالش سختت هست ولی بعد خییییلی راحت میشی دیگ ...

خیلی خوبم تا3ماهگی بچه دوم روخیه باخته بودم. الان عالیم فقط فقط توکل به خدا و امیدم به اینکه باهم هم بازی بشن.  

به این فک کن که وقتی اولی شده ده سالش دوباره نمیخواد شب بیداری وپی پی شستن وشیر دادنو ریخت وپاش داشت ...

من فقط نمیدونم چطوری بایدرفتارکنم میخام بزرگهروازپوشک بگیرم بلدنیستم 😭😭😭

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
چقدر دل و جرات دارین همتون .... حتی فکر بچه دوم واسه من کابوسه

دیدم کساییو که بعد از ۱۰ ،۱۲ سال باردار شدن وپشیمون 

جاری خودم انقد منو به تمسخر گرفت بعد خودش بعد ۱۲ سال گذاشت باردار شدبه غلط کردن افتاده میگه اصلا بچه هام با هم جور نیستن انگاری از یه ونیای دیگن همو درک نمیکنن بزرگه تو سن جووونیه کوچیکه تازه میخواد دیوارارو نقاشی کنه وبازی کنه 

ازتجربیاتت بهم بگولطفا😙

3ماه اول بچه دوم رو توی کریر میذاشتم بالایی میز ناهارخوری که بجه اولی ازسر نادونی بلایی سرش نیاره. بعد با رفتارهای خودم و همسرم بچه اولم پذیرفت الان بااینکه سنش کمه اما خیلی مراقب داداش هست اگه خوابه کسی بلند حرف بزنه تذکر میده. خداروشکر پسراولم خیلی عاقل و باهوشه و هرچی براش توضیح میدم درک میکنه.  اما بازی میخواد تمام وقتم پای رسیدگی به ایناست. غذا صبح 6،7صبح پامیشم یه غذا میذارم که هم ناهار هم شام باشه.  ظهرها تنظیم کردم باهم میخوابونمشون تا به کارهای متفرقه برسم. مثل اطو کردن دستشویی شستن.   

من فقط نمیدونم چطوری بایدرفتارکنم میخام بزرگهروازپوشک بگیرم بلدنیستم 😭😭😭

خب تو این سن تقریبا شما متوجه ای که چند ساعت یه بار دسشویی داره مثلا هر نیم ساعت یه بار ببرش دسشویی وهی بهش یاد آوری کن چند روز که تو خونه انجام دادی یاد میگیره 

3ماه اول بچه دوم رو توی کریر میذاشتم بالایی میز ناهارخوری که بجه اولی ازسر نادونی بلایی سرش نیاره. ب ...

یه خانم نمونه👌🏻👌🏻👌🏻

الته ناگفته نمونه اینی که میگی بچم عاقله در واقع هوش اجتماعیه که بالاس وبه خاطر فرزند دومتون هوش اجتماعیه اولیه بالا رفته چون دیده واسش تجربه شده 

خدا حفظشون کنه