2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان2تادارم. یکیش2سال2ماهش، یکیشم6ماهه. خیلی سخته خیلی همش چسبیدم به این 2تا ازصبح تا شب. هیچ است ...

دو سال دیگه راحت راحتی چون همبازی میشن دیگه سراغتم نمیان

💚به حکمتش دل بسپار...💚
من الان2تادارم. یکیش2سال2ماهش، یکیشم6ماهه. خیلی سخته خیلی همش چسبیدم به این 2تا ازصبح تا شب. هیچ است ...

یه ککککککککوچولو مثبت فک کن الان تا اون ۶ ماهه بشه یکی دوسالش سختت هست ولی بعد خییییلی راحت میشی دیگه همه کاراتو با هم انجام دادی من خودم همینجورین بچه هام الان خییییلی خوبه زندگی تمیز همه همو درک مبکنن یه خانواده باحال وشاد تک فرزندی فقط تو سکوت میگذره 

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏

خوشبحالتون تفاوت سنیشون چقدر کمه. کاش منم زودتر باردار بشم❤

خدایا میخوام صبور و خوشحال و خوشبین باشم... کمکم کن لطفا😘

من اصلا بلدنیستم چیکاربایدبکنم بچه اولم18ماهشه الانم باردارم وارد6ماه شدم ترسم بعده بدنیااومدنشع چطوری اداره کنم هردوتاشو

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
یه ککککککککوچولو مثبت فک کن الان تا اون ۶ ماهه بشه یکی دوسالش سختت هست ولی بعد خییییلی راحت میشی دیگ ...

به منم یادبده23سالمه اینم ناخواسته باردارشدم

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165