2777
2789
من پشیمون نیستم اما اینکه آزادی رو از دست دادم و به هرجایی نمیتونم برم ناراحتم

واسه یه مدته ولی بعد واقعا راحت میشی با این تفاوت که الان جوونیو انرژی بیشتری داری ووقتی از آب وگل در اومدن با خیال راحت دور دور میکنی عزیزم

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دست تنهام ولی دوتا دارم، سه و نیم و پنج و نیم ساله

واقعا راضی هستم چون الان از صبح تا ظهر توی اتاقشون بازی میکنن، ظهر به زور میان غذا و باز هم میرن بازی

البته دختر بزرگم از مهر رفته پیش دبستانی

هی فلانی زندگی شاید همین باشد، یک فریب کوچک ساده

وای منم تو بد دوراهی موندم

هم دلم میخواد

هم میترسم

دخترم 6 سالشه ولی من واقعاااا نمیدونم چیکار کنم😟😟😟

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
من فقط نمیدونم چطوری بایدرفتارکنم میخام بزرگهروازپوشک بگیرم بلدنیستم 😭😭😭

من بچه ام خیلی باهوش خیلی همکاری میکنه. تا اولی 3ماهش بود ازپوشک گرفتمش. 2بارجیش کرد تفاوت داشتن پوشک و نداشتن فهمید. دیگه قید نجسی وپاکی زدم تا خودشو کنترل کرد. اول هر15دقیقه یه بار بعد باهرباکه میگفت جیش تندتند بردمش. مهمانی پوشک میشد. بعد عادتش دادم میگفتم یه دقیقه صبرکن. که بتونه کنترل کنه. شب ها اصلا خیس نکرد جاشو. الان که بیرون میره میتونه تاچندین ساعت خودشو نگه دار

یه خانم نمونه👌🏻👌🏻👌🏻 الته ناگفته نمونه اینی که میگی بچم عاقله در واقع هوش اجتماعیه که بالاس وب ...

دقیقا خیلی مستقل شده میبینه من گرفتارم خودش میره دستشویی جیش میکنه میشوره و میاد شلوار پاش میکنه.   درصورتی که سنش کمه و بچه های بزگترازاون هنوز مای بی بی هستن 

من بچه ام خیلی باهوش خیلی همکاری میکنه. تا اولی 3ماهش بود ازپوشک گرفتمش. 2بارجیش کرد تفاوت داشتن پوش ...

پسرمنم ماشالاه خیلی باهوشه میخام تابدنیااومدن بچم ارپوشک بگیرمش خرج زیادنزارم دست همسرم گناه داره

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
پسرمنم ماشالاه خیلی باهوشه میخام تابدنیااومدن بچم ارپوشک بگیرمش خرج زیادنزارم دست همسرم گناه داره

موفق میشی هرچی زودتر بگیری کارات کمتره.  فقط فقط  به اطرافیان تاکید کن ازکلمه حسودی اصلا استفاده نکن. انقدر عادی برخوردکنید که بچه جدید قبول کنه.  

دقیقا خیلی مستقل شده میبینه من گرفتارم خودش میره دستشویی جیش میکنه میشوره و میاد شلوار پاش میکنه.&nb ...

ماشالله اینجور بچهها مستقل بار میانو تیتیش مامانی نمیشن 

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏
موفق میشی هرچی زودتر بگیری کارات کمتره.  فقط فقط  به اطرافیان تاکید کن ازکلمه حسودی اصلا ا ...

ممنونم عزیزم خدابچه هاتوبرات نگه داره

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165
ماشالله اینجور بچهها مستقل بار میانو تیتیش مامانی نمیشن 

مامانم مارو اینجوری باراورده.  مستقل اصلا وابسته بارنیاورده.  منم ازاون یادگرفتم.  غذاخوردنشم همینه خودش میخوره با قاشق و چنگال کمک نمیخواد.