2777
2789
عنوان

یوسف زهرا (س) رو به چند فروختیم

16300 بازدید | 1286 پست

بسم ربـ المـ💚ـهدی🥀

💫وَشَرَوْهُ بِثَمَنٍ بَخْسٍ دَرَاهِمَ مَعْدُودَةٍ وَكَانُوا فِيهِ مِنَ الزَّاهِدِينَ﴿ یوسف ۲۰﴾💫

و او را به بهای ناچیزى چند درهم فروختند

و در آن بى‏ رغبت بودند.

🔺دوستان چقدر لحن این آیه ملامتگره🥺👆🥹

یوسف را فروختن كه هیچ؛ 

چقدر هم ناچیز فروختنش.💘

چقدر بی میل بودن بهش

آدم قلبش درد میگیره از این نفهمی برادران یوسف

و اما ما... 

●حواسمون هست💥

كه برادران يوسف نانِ سفره شون  هم از صدقه سر وجود با برکت يوسف داشتنن و بی خبر بودن 

و «عزیز مصر»را دعا ميكردن.

●حواسمون هست كه همه ی هستیِ ما همون يوسفی هست كه نسبت بهش بی اعتناییم

●حواسمون به عاقبت برادران يوسف هست؟

🔹راستی ما یوسفمون  را چند فروختيم؟!

به بهای خونه یا شغل؟!رتبه یا قدرت؟!اصلا چند می ارزه ؟!

🔹اصلا از يوسف زهرا چه خبر؟🥹

⭕اگر سوالی در زمینه امام مهدویت دارین بپرسین🌺

✍️با نوشتن #اللهم_العن_جبت_و_طاغوت‍  در ثواب تاپیک سهیم باشیم🍀

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

✍️ ‏دنباله‌دار عظیمی به‌نام 3I/ATLAS در راه منظومه شمسیه؛ آبان امسال به نزدیک‌ترین نقطه‌اش با خورشید می‌رسه.

اما چرا این دنباله‌دار از دنباله‌دار پارسال (C/2023 A3) مهم‌تره؟

💬 اولاً این یکی میان‌ستاره‌ایه؛ یعنی اصلاً از منظومه شمسی ما نیست! مسافر و میهمانی از اعماق کهکشان…

💬 اندازه‌ و جرمش هم بزرگه؛ حدود ۱۰ تا ۲۰ کیلومتر قطر داره یعنی چند برابر اون دنباله‌دار پارسال!

💬 دوم اینکه خیلی نادره؛ تو کل تاریخ فقط دو دنباله‌دار میان‌ستاره‌ای ثبت شده. قبلاً دیدیم (ʻOumuamua و Borisov) ولی این یکی هم بزرگ‌تره، هم فعال‌تر و واقعاً دنباله داره (اومواموا نه هاله گازی داشت، نه دنباله).

💬 سوم اینکه فرصت طلایی برای شناخت جهان بیرون فراهم می‌کنه: ترکیب شیمیایی‌اش ممکنه رازهایی از منظومه‌های دیگه‌ کهکشان فاش کنه.

💬 اما می دونم موضوع مهم برای مؤمنان، این سؤاله: آیا این همون نجم‌المذنب (ستاره دنباله‌دار) روایات شیعه‌ست؟

💬 اون ستاره‌ای که پیش‌از ظهور، از مشرق طلوع می‌کنه، دنباله داره و مردم از دیدنش شگفت‌زده می‌شن؟

💬 هرگز نمی‌شه قطعیت داد اما شاید…

💬 مهم اینه نشانه‌ای از آسمونه برای بیداری دل‌های زمین!

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیرالمؤمنین علی علیه‌ السلام آنجا که سخن از حضرت مهدی علیه السلام به میان می آید، به سینه خود اشاره کرده و آهی کشیده میفرماید:

آه شَوْقا اِلَی رُؤْیَتِهِ [۱]

آه چقدر به دیدار او (مهدی) مشتاقم

و در نهج البلاغه می فرماید:

أَلَا بِأَبِی وَ أُمِّی مِنْ عِدَّهٍ أَسْمَائُهُمْ فِی السَّمَاءِ مَعْرُوفَهٌ وَ فِی الْأَرْضِ مَجْهُولَه[۲]

آگاه باشید آنان که پدر و مادرم فدایشان باد، از کسانی هستند که نام آنها در آسمان معروف و در زمین ناشناخته است.

از عشق‌ یوسف مصر، یک‌دل فقط جوان شد

در خیمه‌ی حسینی، دل‌ها همه جوان است

بالاترین عبادت، شادی قلب زهراست🌱

شادی ❤️ زهرا، ذکر حسین جان است

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

✨️سوره یوسف را که میخوانم

از آیه آیه اش عطر یوسفِ زهرا سلام الله

علیها به مشامم می رسد!

غیبت یوسف از چاه شروع شد

غیبت یوسف زهرا هم از سرداب!

برادران یوسف وقتی او را دیدند نشناختند!

یوسف زهرا هم بین ماست اما او را نمی شناسیم

در فراق یوسف چشمان یعقوب تا فرط 

نابینایی گریان شد

در فراق یوسف زهرا سلام الله علیها 

🌻چشمان ما سالهاست که بارانیست..

هزاران سالست که هزاران هزار دیده در فراق تو می گریند

و فقط با تماشای قامت دلربای تو بینا می شوند

یعقوب به یوسفش رسید ....

✨️خدایا 

ما را به یوسفی که از سر غفلت گم کردیم زودتر برسون..

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

#سلام_امام_زمانم 🥀

📖 السَّلاَمُ عَلَى مَهْدِيِّ الْأُمَمِ وَ جَامِعِ الْكَلِمِ‏...

🌱سلام بر آن خورشیدی که همه مردمان تاریخ در انتظارش بوده اند و با طلوعش همگان زیر سایه محبّتش یکدل و یک نوا می شوند.

🔅سلام بر او و بر لحظه های طلوعش.

📚 مفاتیح الجنان،  زیارت امام زمان سلام الله علیه به نقل از سید بن طاووس.

۰┄┅┅┅┅┄❅🥀❅┄┅┅┅┅┄

#مولای_من💔

ای کاش دست‌های خالی‌مان

به آستان اجابت، گره بخورد

ای کاش زمزمه‌های مداوم دعای فرج،

گره گشا بشود  ای کاش

این بغض گلوگیر و مداوم، راه باز کند

ای کاش شما بیایید...

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

🔴 هدیه امام حسین علیه السلام به امیرکبیر

🔵 مرحوم آیت الله اراکی درباره شخصیت والای میرزا تقی خان امیرکبیر فرمود: شبی خواب امیرکبیر را دیدم، جایگاهی متفاوت و رفیع داشت.

پرسیدم چون شهیدی و مظلوم کشته شدی این مرتبت نصیبت گردید؟

با لبخند گفت: خیر

سؤال کردم چون چندین فرقه ضاله را نابود کردی؟

گفت: نه

با تعجب پرسیدم: پس راز این مقام چیست؟

جواب داد: هدیه مولایم حسین است!

گفتم: چطور؟

🟢 با اشک گفت: آنگاه که رگ دو دستم را در حمام فین کاشان زدند؛ چون خون از بدنم میرفت تشنگی بر من غلبه کرد سر چرخاندم تا بگویم قدری آبم دهید؛ ناگهان به خود گفتم میرزا تقی خان! ۲ تا رگ بریدند این همه تشنگی! پس چه کشید پسر فاطمه؟ او که از سر تا به پایش زخم شمشیر و نیزه و تیر بود! از عطش حسین حیا کردم، لب به آب خواستن باز نکردم و اشک در دیدگانم جمع شد.

آن لحظه که صورتم بر خاک گذاشتند امام حسین آمد و گفت: به یاد تشنگی ما ادب کردی و اشک ریختی؛ آب ننوشیدی این هدیه ما در برزخ، باشد تا در قیامت جبران کنیم.

📚منبع : آخرین گفتارها

شما که اینقدر به فکرشین برای من هم دعا کنید. گرفتارم خودم رو ندارم که بگم 

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹». {من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم،می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم..آرزو داشتم برم تا به دریا برسم، شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم⁦{...

ای آخرین امید زمین، آسمان دلتنگ توست...

دلم گرفته از روزهایی که بی‌تو گذشت

تمام لحظه‌هایم، دلتنگ صدای قدم توست

بیا، که جهان تشنه‌ی عدالت توست

بیا، که دلهایمان تاب نیامدنت را ندارد...

اللهم_العن_جبت_و_طاغوت

اللهم عجل لولیک الفرج به حرمت الحسین علیه السلام 🤲

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

باید که فقط یوسف زهرا بپسندد,

ما را چه نیازی است که دنیا بپسندد

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲