2777
2789
عنوان

ارتروز گردن

| مشاهده متن کامل بحث + 30926 بازدید | 26 پست

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین بالش های طبی رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه https://bigsearch.ir/balesh

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤

ارتروز گردن درمان نداره ولی میشه کنترلش کرد ک بدتر نشه یکم هم از دردت کمتر بشه.مادرشوهر منم ارتروز داره و الان چن سالی میشه ک زیر نظر دکتره و خداروشکر بهترن الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارتروز یکی از شایع ترین عواملی است که منجر به بروز دردهای مفصل میشود .ارتروز غالبا به دو شکل دربیمار نمود پیدا میکند.نخستین نوع از ارتز ارتریت روماتوئید و دومین نوع ورم مفاصل است.براساس مطالعات وتحقیقات انجام شده ورم مفاصل درمقایسه با ارتریت روماتوئید ازشیوع بیشتری برخوردار است. این بیماری در افراد بالای 40 سال شیوع بیشتری دارد. روند پیشرفت این بیماری به شدت اهسته است. عموما درد های مفصلی ناشی از ورم مفصل دراین مفاصل بروز پیدا میکند::

مفاصل مچ دستها

دست ها

لگن

زانو

https://hakimclinic.org 

من دارم نه درمان نداره چون غضروف بین.مهره ها ساییده شده..فقط باید کاری کنی تا به گردنت فشارنیاد  ...

سلام عزیزم درمان داره با قطره سیلیس الن بیوتی 

اطلاعات بیشتر خاستید درخدمتم 

وات ساپ ۰۹۳۶۹۸۷۳۰۸۸

مشاور اسماعیلی هستم 

امید وارم ود تر خوب بشی رژیم غذایی چیزی داره ؟ من دکتر رفتم ورزش نداد گفت برو فیزیوتراپی درد گردنم ت ...

عزیزم تو شرایط شما ورزش سمه براتون اول باید درمان شید شما میتونید از قطره سیلیس الن بیوتی استفاده کنید

اطلاعات بیشتر خاستید وات ساپ 

۰۹۳۶۹۸۷۳۰۸۸

ارتروز گردن درمان نداره ولی میشه کنترلش کرد ک بدتر نشه یکم هم از دردت کمتر بشه.مادرشوهر منم ارتروز د ...

سلام عزیزم درمانش قطره سیلیس الن بیوتیه 

وات ساپ ۰۹۳۶۹۸۷۳۰۸۸

اثرات مصرف سیلیس

✅ اثرات مصرف قطره سیلیکون الن بیوتی

1-جلوگیری از پوکی استخوان

2-بهبود مفاصل (نرم شدن حرکات مفاصل)

3-کمک به بهبود آرتروز

4-کمک به بهبود عوارض مرتبط با استخوان (جوش خوردگی استخوان شکسته)

5-موثر در ترمیم عوارض مرتبط با تاندون‌ها و رباط‌ها

6-کمک به کاهش اثرات بیماری های قلبی و عروقی (تصلب شرایین)

7-تحریک کلاژن‌سازی برای ایجاد بافت ماهیچه‌ای (موثر در افزایش رشد بدنی)

8-کاهش خطوط پوست

9-روشن‌شدن بافت پوست

10-ضخامت‌بخشی به تارهای موی سر

11-افزایش سرعت رشد موها

12-استحکام و تقویت ناخن

13-کمک به اثربخشی بیشتر اعمال زیبایی و مراقبتی مانند میکرونیدلینگ، میکرودرم و تزریق فیلر

14- کمک به بدن برای کاهش اثرات تغذیه ناسالم (مانند نوشابه‌های گازدار، غذاهای آماده و ...

سلام استارتر اگه کامنت منو دیدی لطفا راهنماییم کن .شما بهتر شدین یا نه؟ چیکارکردین؟ من علائمم شبیه آرتروز گردن هست و فک‌کنم آرتروز دارم هنوز ام‌آر‌آی انجام ندادم خیلی نگرانم من ۲۷ سالمه فقط بقیه عمرمو باید چیکارکنم؟