من دارم فیزیوتراپی و اوزون تراپی کردم خیلی بهتر شده ، بهتون پیشنهاد میکنم حتما روش های درمان غیر جراحی رو امتحان کنید چون جراحی بسیار پر ریسک اگر تهران هستین به کلینیک سینوهه سر بزنید توی شریعتی تمام روش های درمانشون غیر جراحی هست ، پزشک هاشون بسیار با تجریه و حرفه ای هستن و از تجهیزات و روش های درمان به روز استفاده میکنن من واقعا بعد چند جلسه ازشون نتیجه گرفتم آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷ تلفن تماس : 02126701272 این پیج اینستاشون و اینم کانال تلگرامشون اینم آدرس سایتشون 👇🏻👇🏻👇🏻 https://dr-jamaly.com/
منم یک سال درد داشتم فکر نمی کردم ارترو بگیرم شما شاغلی ؟
ولی فک نکنم خیلی بد باشه. اولاش درد داری که اگه زیاد شد میری فیزیو تراپی..بعد با اصلاح سبک زندگیت بالش کوتاه خم نکردن گردن و ورزشهایی که دکتر یاد میده دردش کنترل میشه. مال من خوبه گاهی که زیاد به گردنم فشار بیارم دردش عود میکنه
ولی فک نکنم خیلی بد باشه. اولاش درد داری که اگه زیاد شد میری فیزیو تراپی..بعد با اصلاح سبک زندگیت با ...
امید وارم ود تر خوب بشی رژیم غذایی چیزی داره ؟ من دکتر رفتم ورزش نداد گفت برو فیزیوتراپی درد گردنم تا رو پشتم میاد گفت خوب نمی شه و پیش رونده است گفت شنا کمک می کنه
امید وارم ود تر خوب بشی رژیم غذایی چیزی داره ؟ من دکتر رفتم ورزش نداد گفت برو فیزیوتراپی درد گردنم ت ...
ارتروز خوب نمیشه. فقط باید دردو کنترل کنی. من سه ساله دارم اولش ترسیدم ولی الان در کنترلمه. حرکلت ورزشی تقویت ماهیچه های گردن که دکترطب فیزیکی یادم داد خیلی موثره. ولی رژیم غذایی خاصی نداره نه