2777
2789

سلام تو سونوگرافی گفت سر بچه کاملا پایین هست و پاهاش کاملا بالا هست و طول دهانه رحمم گفت بالای ۲۹ هست بنظرتون چطوره؟خطر زایمانزودرس نداره ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه طبیعیه منم اینطوری ترسوندن سر بارداری اولم. فقط چندروز زودتر از موعد زایمان کردم

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
[QUOTE=117704027]نه طبیعیه منم اینطوری ترسوندن سر بارداری اولم. فقط چندروز زودتر از موعد زایمان کردم ...

ان شاء الله به سلامتی😍😍😍😍😍

شیخی به زن فاحشه گفتا مستی                             هر لحظه به دام دگری پابستی                               گفتا شیخا هر آنچه گویی هستم                                    اما تو چنان که مینمایی هستی
نه خوبه

https://ooma.org/joinapp/invitefriend/n_a_f_a_s

من ازین برنامه استفاده میکنم خیییلی خوبه هم حساب بارداریمو داره هم تصاویر نی نی رو میزاره ک تو ۷ ماه چه شکلیه تو سونو یا چقدری شده وزنش چقده و اینا
مراقبتهای بارداری عوارض هر ماه بارداری کارهایی ک باید یا نباید انجام بدم و خیییلی چیزای مفید دیگ ..در ضمن دکتر انلاینم داره ک جوابگو هست.
اگ دوستداری شرکت کن

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏
ان شاء الله به سلامتی😍😍😍😍😍

https://ooma.org/joinapp/invitefriend/n_a_f_a_s

من ازین برنامه استفاده میکنم خیییلی خوبه هم حساب بارداریمو داره هم تصاویر نی نی رو میزاره ک تو ۷ ماه چه شکلیه تو سونو یا چقدری شده وزنش چقده و اینا
مراقبتهای بارداری عوارض هر ماه بارداری کارهایی ک باید یا نباید انجام بدم و خیییلی چیزای مفید دیگ ..در ضمن دکتر انلاینم داره ک جوابگو هست.
اگ دوستداری شرکت کن

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏