ستی۱۳۴۹ مدیر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 864 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 40 پست کی میشه برا مام دو خط بشه😣 میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین 1398/10/07 | 22:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستی۱۳۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 864 دقیقا حال و روز منو داری،البته من بهتر شدم الحمدالله ولی حتما يوگارو برو هیچ کس به اندازهی خودمون ... شما یوگا میری یا تازه میخوای شروع کنی میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
delvin0107 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 25 شما یوگا میری یا تازه میخوای شروع کنی سلام من اقدام كردم روز هفتم پريوديم يعني شانزدهم اذر هفتم بايد پ ميشدم نشدم يعني ديروز چهار روز پيش لكه ديدم رو پدم فكر كردم پ شدم ولي هنوز خبري نيس انگار قطع شده نظرتون چيه كمك كنيد
ستی۱۳۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 864 سلام من اقدام كردم روز هفتم پريوديم يعني شانزدهم اذر هفتم بايد پ ميشدم نشدم يعني ديروز ... عزیزم شاید لک لانه گزینی باشه انشالله ک برا نینیه🙏 میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
فرشته_گلبانو عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 1625 شما یوگا میری یا تازه میخوای شروع کنی تازه ميخام شروع کنم😃
ستی۱۳۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 864 اخه پس برا چي درد پريودي دارم؟ خب یکی از نشانه های حاملگی درد پریوده همش احساس میکنی الانه ک پری شی ولی خبری نیس میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
delvin0107 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 25 امروز بيدار شدم بعد دو روز تاخير خوشحال از اينكه اقدامامون اثر گذاشته بي بي بذارم به جاي دو تا خط قرمز ي لكه ي قرمز ديدم پريود شدم😢😭😭😭😭😭😭😭حالم بده
ستی۱۳۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 864 امروز بيدار شدم بعد دو روز تاخير خوشحال از اينكه اقدامامون اثر گذاشته بي بي بذارم به جاي دو تا خط قر ... وای خیلی بده حالتو درک میکنم ولی نا امید نشو انشالله ب زودی خدا بهت ی نینی ناز میده میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
delvin0107 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 25 سلام دوستان ميشه راهنمااييم كنين ميخوام اين ماه هم اقدام كنم اگه دختر بشه بهتره چه كاري انجام بدم از روز چندم تا چندم اقدام كنم؟
ستی۱۳۴۹ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 864 پیاز درمانی کردی استارتر؟ نه چجوریه میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین