2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکس ۱۴ مدیکورم زدم مث هم بودن

انشاا... به زودی قسمتت میشه عزیزم.

همکارم چند سال منتظر بچه بود. از این دکتر به اون دکتر. دیگه آخر زد به بی خیالی. باورت نمیشه بلافاصله در کمال ناباوری باردار شد. خودشم باور نمیکرد

من که مطمءنم آدم هر چی بیشتر حساس بشه و مدام چک کنه بیشتر استرس میگیره فقط و احتمال بارداری کمتر میش ...

اخه مگ میشه بی خیال بود بعد سقط اینجوری شدم هر ثانیه تو فکر نینیم حتی تا عروسیا و جشنام ته دلم غمه😭 همش با خودم میگم اگ سقط نمیشد الان تو بغلم بود 

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین

[QUOTE=117644486]انشاا... به زودی قسمتت میشه عزیزم. همکارم چند سال منتظر بچه بود. از این دکتر به اون دکتر. دیگه آخر ...[/QUخودمم میگم چون زیاد بش فک میکنم و استرس دارم نمیشه ولی چ میشه کرد...

میشه برا سلامتی پسرم صلوات بفرستین... انشالله همه منتظرا زودی دامنشون سبز شه ...امـــــــــین
اخه مگ میشه بی خیال بود بعد سقط اینجوری شدم هر ثانیه تو فکر نینیم حتی تا عروسیا و جشنام ته دلم غمه😭 ...

عزیز دلم بدون که این همه فکر و خیال خودش مانع بارداری هست. بدن به طور طبیعی در شرایط استرس پس میزنه لقاح رو. تو حیوانات هم همینه. قانون طبیعته

البته بهت حق میدم. خودم فقط ۱ ماه اقدام کردم نشد. خیلی پکر شدم

😣بیا بغلم😂

وای نگو...

ميخام بترکم،ولی ظاهرسازی میکنم

راستی یه توصیه 

بیاید بريم یوگا،ماما بهم گفت،برای درمان چاکراه دوم

تو نت هست....

میگفت استرس و نگرانی تخمک هارو "ميسوزونه"چیزی نميمونه برای لقاح....

عزیز دلم بدون که این همه فکر و خیال خودش مانع بارداری هست. بدن به طور طبیعی در شرایط استرس پس میزنه ...

میدونم ولی فکرای منفی ولم نمیکنه راستی بعد نیم ساعت یه خط محو احساس میکنم رو بیبیچکم هس بنظرت دل خوش کنم؟و یکیم دیر زدما نیم ساعت پیش ینی صب بزنم فرقی میکنع؟

وای نگو... ميخام بترکم،ولی ظاهرسازی میکنم راستی یه توصیه  بیاید بريم یوگا،ماما بهم گفت،برای ...

یوگا والا همسرمم میگفت ولی خودم زیاد دلو دماغ رفتن جاییو ندارم از اینکه همه هی میپرسن چرا نینی نداری و...متنفرم 😠

یوگا والا همسرمم میگفت ولی خودم زیاد دلو دماغ رفتن جاییو ندارم از اینکه همه هی میپرسن چرا نینی نداری ...

دقیقا حال و روز منو داری،البته من بهتر شدم الحمدالله

ولی حتما يوگارو برو

هیچ کس به اندازه‌ی خودمون نمیتونه کمکمون کنه،

بزار بقیه هرچی ميخان،بگن...

بیا بريم يوگا