2777
2789
عنوان

۳قلوهام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 78 پست
تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته. اون جنینی هم که شما حرفشو میزنی خدا خواسته که حالا شده جنین

ببخشید حالم خوب اینطوری حرف زدم

خدا منو بکشه که دارم کفر میگم 😥

خدا که واسه من نمیخواد حتی یه برگ خراب هم بیفته😢

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔

ووووای نکنی اینکاروووو هاااا😱😱یکی از اقوام ماهم گف باید یکیشو بندازی اونم ۶ ماهگی بعد گف نه و فقط استراحت کرد دوهفته پیش ترمه و ترنم دنیا اومدن به خوشب و سلامتی

نسیه ممنوع حتی شما نی نی سایتیه عزیز🛑🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم

با میکرو   سه قلو سخته   واقعا   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
کجا خدا داده، جنین آماده رو انتقال میدن به رحم خدا کجای اینکار سهیم بود؟ اگه به سلامت به انتها برسه ...

این چه حرفیه ک میزنی ؟

مگه انسان میتونه خلق کنه اخه 

شما تاحالا به مراکز ناباروری سر زدید ؟

تاحالا خانم هایی رو دیدید که با میلیون میلیون دارو حتی یک دونه تخمک هم ندارن ؟

یا کسایی ندیدین ک دوروز بعد پانکچر با کلی ذوق و شوق میان و جنین شناس بهشون میگه اصلا جنیتی تشکیل نشده ؟

پس چرا خود انسان یا دکترا خلق نمیکنن چرا ناتوان هستن ؟

عزیزمن تا خدا نخواد جنینی تشکیل نمیشه ک یک انسان بخواد به رحم منتقل کنه

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ببخشید حالم خوب اینطوری حرف زدم خدا منو بکشه که دارم کفر میگم 😥 خدا که واسه من نمیخواد حتی یه برگ ...

خیلیییی تعجب کردم!

توی امضات اینقدر دعا کردی ولی اینجوری کفر گفتی‌.

باور کن هر چیزی که اتفاق میفته حکمتی داره‌.

اگه برات بگم چه روزایی گذروندم فقط میشینی به حالم گریه میکنی‌، ولی همیشه میگم خدا بخاطر تمام زجر هایی که بخاطر بی مادری کشیدم عوضش دو تا دختر بهم داد که البته همونم با بدبختی و دوا و دکتر داد.

هیچوقت از خدا نا امید نشو.

اینقدر ازش بخواه تا بهت بده.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
کجا خدا داده، جنین آماده رو انتقال میدن به رحم خدا کجای اینکار سهیم بود؟ اگه به سلامت به انتها برسه ...

کم نیستا  کسایی که انتقال میدن و منفی میشه  پس خدا خاسته مثبت شده گلم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

اسی صدای قلبشونو شنیدی

کم نکن عفونت میگیری باقی هم دور از جونشون از بین میرن،دکترت باید خیلی حرفه ای باشه ک با قیشون از بین نرن

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
این چه حرفیه ک میزنی ؟ مگه انسان میتونه خلق کنه اخه  شما تاحالا به مراکز ناباروری سر زدید ؟ ...

گفتم که حالم خوب نیس با خدا یکم دعوا کردم 

خدا منو ببخشه البته که حرف شما درسته

خودمم مشتری مراکز ناباروری هستم بخاطر همین ناراحت هستم

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔
گفتم که حالم خوب نیس با خدا یکم دعوا کردم  خدا منو ببخشه البته که حرف شما درسته خودمم مشتری م ...

عزیزم خدا بلخشه 

فکر کنم بلانسبتت از بی اطللعی این حرفو زدی 

منم یوی از مشتری های پر و پا قرصش هستم و درکت میکنم 

خدای ما هم بزرگه 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ووووای نکنی اینکاروووو هاااا😱😱یکی از اقوام ماهم گف باید یکیشو بندازی اونم ۶ ماهگی بعد گف نه و فقط ...

شرایط اقوام شما با این خانم فرق داره ایشون دوتا بجه بوده
مال این خانم سه تا

هزارتا تفاوت دیگه هم میتونه داشته باشه که مانمیدونیم

شاید برا اقوامتون به علت دیگه ای گفته باشن برا این خانم برا علت دیگه

خیلیییی تعجب کردم! توی امضات اینقدر دعا کردی ولی اینجوری کفر گفتی‌. باور کن هر چیزی که اتفاق میفته ...

دعام کن عزیزم

بعضا دست خودم نیس خیلی ناامید میشم ولی به خدا همیشه امید دارم ولی گاها دست خودم نیس