2777
2789
عنوان

۳قلوهام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 78 پست
عزیزم اونا ارثی هست ظرفیتش دارن ایشون انتقال دادن

درسته انتقاله، ولی خدا داده.

خدا اول ظرفیتشو و صبرشو میده بعد خودشو.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
میگه رحمت یکم کوچیکه

آهان.

چی بگم والا.

نظر چند تا دکتر رو بپرس

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از فامیلایِ مارو میدیدی می گفتی از لاغری و بی جونی داره میشکنه یه بچه هم نمیتونه بیاره ماشالله ۳ ...

اگه طبیعی باردار شده باشه میتونه ولی ایشون انتقال انجام دادن پس باید به حرف دکتر اعتماد کنن

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔
درسته انتقاله، ولی خدا داده. خدا اول ظرفیتشو و صبرشو میده بعد خودشو.

خدا بزرگه انشالله هراتفاقی میفته به صلاح مون باشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
خدا بزرگه انشالله هراتفاقی میفته به صلاح مون باشه

ان شاالله.

میگه رحمت یکم کوچیکه

من رحمم کوچیکه

بارداری اول دوقلوبودن ماه هفتم هردوسه کیلوشدن کیسه آبشون پاره شدبارداری دوم هم هنوزبه3کیلونرسیده بودارژانسی سزارین شدم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

کجا خدا داده، جنین آماده رو انتقال میدن به رحم خدا کجای اینکار سهیم بود؟ اگه به سلامت به انتها برسه اونه که میگن خدا داده تا این مرحله کار انسانه ولی خوب نگهداری بشه و صحیح و سالم به دنیا بیاد یعنی خدا حفظش کرده😊

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔

جای تو بودم دو تاشو میدادم دکتر برداره یه دونه نگه دار قشنگ مثل آدم مادری کن دوقلو داشتن خیلی سخته تا بزرگ نکنی حرف منو نمیفهمی هم به بچه ظلم میشه هم به مادر منم سه تا جنین داشتم خود یه خود یکیش رشد نکرد دوتاش موند برام الان پنج سالشونه

کجا خدا داده، جنین آماده رو انتقال میدن به رحم خدا کجای اینکار سهیم بود؟ اگه به سلامت به انتها برسه ...

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته.

اون جنینی هم که شما حرفشو میزنی خدا خواسته که حالا شده جنین

خدا عقلم داده گفته استفاده کنید و گفته برید دنبال علم ودانش
علمم میگه به خطر انداختن سلامت سه جنین بدتر از  از بین بردن یکیشونه