2777
2789
عنوان

شام چی بپزم

199 بازدید | 27 پست

هنوز شام نپختم شوهرم ساعت ۱۰ میاد چی بپزم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کتلت

کوکو

املت

سیب زمینی و چرخ کرده

کباب تابه ای

چلو مرغ

سوپ

مرغ سرخ شده

سیب زمینی اب پز و تخم مرغ

استامبولی

عدس پلو

....

بستگی داره چی داری و چی دوست داری و حال پختن چی داری وگرنه غذا زیاده

همه چی میتونی درست کنی اگر موادش توی خونه هست  فک کن ببین شوهرت چی دوست داره

همچی اما میخوام برنجی باشه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

من تازه قیمه گذاشتم😁

میپزه مگ

منکه وایشکا درست کردم ناهار اون هست میخوریم

وایشکا چیه

2791
2779
2792