2777
2789
عنوان

شام چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 27 پست
مرغ  ماهی  چلو گوشت  عدس پلو  استامبولی  تهچین

اره ماهی خوبه مرسی پاشم از فریزر درارم چطور بپزم خوشمزه شه گوجه ندارم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وایشکا چیه

پیاز سرخ میکنی 

سینه مرغ تیکه تیکه میکنی پیاز سرخ شد بهش اضافه میکنی تفت میدی بعد رب گوجه میزنی با نمک و فلفل 

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
من سیب زمینی نگینی با سینه نگینی سرخ کردم با پیاز داغ و ادویه فراوون و رب ، هم با برنج میشه هم نون

خوشمزه میشه ؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

پياز فراوان خلالي شده رو سرخ كن كامل سرخ بشه مرغو حالت جوجه اي خورد كن يعني زياد ريز و درشت نباشه بريز داخل پياز تفتش بده تا مرغاهم يكم سرخ بشن بعد گوجه رو پوست بگير نگيني خورد كن به اين تركيب اضافه كن نمك و فلفل بزن اجازه بده مرغا بپزن و اب گوجه هم خشك بشه خيلي خوشمزس من با برنج عاشقشم

خداياشكرت....❤️ 
ی شام راحت سیب زمینی و گوجه و پیاز ورق کن روغن و ادویه بریز روش بزار با شعله کم بپزه

میخوام برنجی باشه

میپزه مگ

تو زود بپز یا الانم میپزه من همیشه هشت میزارم رو گاز تا یازده میپزه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
با پیاز و سیر و ادویه مزه دار کن زنجفیل خیلی خوشمزه میکنه 

جدی مرسی

اره ماهی خوبه مرسی پاشم از فریزر درارم چطور بپزم خوشمزه شه گوجه ندارم

من هيچوقت به ماهيم ارد نميزنم فقط نمك و زردچوبه تو روغني كه قشنگ داغ شده سرخش ميكنم. 

خداياشكرت....❤️ 
من هيچوقت به ماهيم ارد نميزنم فقط نمك و زردچوبه تو روغني كه قشنگ داغ شده سرخش ميكنم. 

جدی امشب اینطور میپزم