2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 37 پست
نمیدونم

شاید گفتن این حرف راحته ولی عمل کردنش سخت تا جوونی و فرصت داری اگه همچین آدمیه ازش دل بکن برو پی زندگیت نفقه دخترتو بگیر ازش و خودتم برو سر یه کاری حتما از زندگی قبلیت بهتر میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید گفتن این حرف راحته ولی عمل کردنش سخت تا جوونی و فرصت داری اگه همچین آدمیه ازش دل بکن برو پی زند ...

نفقه ودیدن بچه روگفت خودمون توافق میکنیم قاضی هیچ حکمی نداد

مهرم وهمه چیزروبخشیدم یعنی رفتم مجضرگفت بگوکه گرفتی

خب پس خودت خواستی جدا شی که حتی مهر تو بخشیدی و حالا پشیمونی به بزرگتر دلسوز بگو بیاد وساطت چون مرد حق وکالت طلاق داره فک کنم تنها هم میتونه بره محضر

خب پس خودت خواستی جدا شی که حتی مهر تو بخشیدی و حالا پشیمونی به بزرگتر دلسوز بگو بیاد وساطت چون مرد ...

نه اصلاگفت بایدبیای بریم مهرت روببخشی چون چیزهایی که فروخنی روبامهرت حساب میکنم 

نه اصلاگفت بایدبیای بریم مهرت روببخشی چون چیزهایی که فروخنی روبامهرت حساب میکنم 

خب اون گفت تو چرا قبول کردی الان اگه مهرت بود انقد برات شاخ و شانه نمیکشید، خیلی برات ناراحت شدم قسمتی از داستانت شبیه خودمه منم با شوهرم تا پای طلاق رفتم اما مهرمو نبخشیدم طلاشم از سر لجبازی و اوایل پول نمی داد فروختم آخر خودم پشیمون شدم مادرم و فرستادم ولی هنوز یادش نرفته اثراتش تو زندگیم هست

امروزمن گریه کردم جلوی قاضی برمیداره اشگ من روپاک میکنه ومیگه نمیتونم البته تمام آتیش هازیرسرمادرش ه ...

نباید مهر تو میبخشید که پروسه طلاقت طولانی شه، دخترت چندسالشع؟ مادرشوهر منم همینه ولی چاره ای نداری بزرگترا بیان بهش بگن

جدانشدید

نه دارم زندگی میکنم ولی من مهریه مو نبخشیدم هیچوقت کارگردان و فرستادم باهاش صحبت کنه فک کردم میتونستم ولش کنم دیدم نمیتونم اما از ترس مهریه همه چی رو به نام باباش کرد و یه پلاک ریزم دیگه برام نخرید همشم طلا رو میزنه تو سرم

من هم ازاثراتش میترسم 

خب من شدیدا به شوهرم وابستم حتی کتکم میزنه تاپیکامو بخونی میبینی چقد منو زده نتونستم ولش کنم با اینکه ارزشش نداشت، حالا شما به خاطر دخترته یا اینکه دوسش داری؟