2777
2789
عنوان

ازدواج

684 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من عاشق پسری هستم که پیوند کلیه شده و یک تصادف داشته که قبلا توپاش پلاتین بوده اما خیلی همدیگرو دوست داریم ولی خانوادم ب شدت مخالفن بنظرتون من دارم راه را اشتباه میرم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه.البته من چون خیلی عاشقم میگم هیچ عشقی اشتباه نیست(به جز خیانتا و نفر سوم رابطه ها).البته زندگیت همراه با ترس از دست دادن و ... همراه میشه.پلاتینم که اصلا چیز مهمی نیست

هعی..چی بگم..

نه اگه بجز اینا که گفتی مشکل اخلاقی نداره خوبه بلاخره اونم ادمه براش پیش اومده ی لحظه خودمونو جاش بزاریم

زن در زبان کوردی به زیباترین نحو ممکن معنی شده نه زنیکه است نه ضعیفه و نه زن بلکه آفرت خوانده میشود یعنی نجیب پاک و آفریده شده خداوند😍😍دوستام روژی صدام میزنن شماهم راحت باش از خودمونی😉😊😊بانوی آفرودیتی هستم😍😍دختر زیبای کورد😜با محبت و مهربوووون😜😜😜اصلا هم ویژگی بدی ندارم😡😡😡مغرورم نیستم😡😡فعلا همین🤕

چرا مخالفن؟اگه دلیل مخالفتشون اخلاقی و خانوادگی باشه خب حقدارن ولی واسه این مسائلی که گفتی مخالفتشون بیجاست.

میشه برام صلوات بفرستید خدا حاجتمو بده و منم به آرزوم برسم؟مرسی خانوم گل ها🌹🌹🌹🌹🌹

ینی بخاطر پلاتین تو پاش مخالفن😐؟؟؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مخالفتشون برای چیه آخه؟

میگن پسره پیوند شده و بعد زندگیت مشکل ساز میشه من و این اقا فامیل هستیم و سر یکسفره بودیم. یعنی خانواده ها شناخت کامل ازهم دارن و مخالفت دوم اینکه این اقا خیلی شوخه و میگه تا زنده ام میخوام از زندگیم لذیت ببرم شاد باشم خانواده من میگن جلفه سبکه 

اگر فقط موضوع مشکلات جسمی هست و ایشان توانایی لازم برای درآمد.وامرار معاش را دارد به نحوی که مستقل بشه، خیر اشتباه نمی‌کنید ولی اگر دلیل دیگری دارد یا خدای نخواسته بیماری صعب‌العلاج دارند بله نیاز به بررسی بیشتری دارید. 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.