سلام دوستان من عاشق پسری هستم که پیوند کلیه شده و یک تصادف داشته که قبلا توپاش پلاتین بوده اما خیلی همدیگرو دوست داریم ولی خانوادم ب شدت مخالفن بنظرتون من دارم راه را اشتباه میرم؟
میگن پسره پیوند شده و بعد زندگیت مشکل ساز میشه من و این اقا فامیل هستیم و سر یکسفره بودیم. یعنی خانو ...
چ مخالفت مسخره ایی.
خب شاید تو با ی ادم کاملا سالم ازدواج کردی و یکی دو روز بعد سرطان گرفت و مرد اونوقت چی دارن بگن.
این ک چیزیش نیس طفلک
بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده. خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
میگن پسره پیوند شده و بعد زندگیت مشکل ساز میشه من و این اقا فامیل هستیم و سر یکسفره بودیم. یعنی خانو ...
نگاه کن
اگه اینجوریه
اینهمه دختر هست که بینی هاشونم عمل میکنن
ژل تزریق میکنن
شکمشونو عمل میکنن
اصلا ربطی نداره به اینا
هرفرد سالمیم بیماری کلیه پیدامیکنه دیالیز میشه
یا پاش میشکنه و...
اینا عادیه
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
نه اتفاقا خانواده خیلی خوب و سالمی داره شناخت کامل داریم از هم بخاطر پیوند کلیه اش مخالفن
دلیل مخالفت اصلا منطقی نیست واقعا . اگر می ترسن اتفاقی براش بیفته آدم سالمشم باشه ممکنه تو خیابون یا هرجایی اتفاقی براش بیفته یا یه بیماری بگیره.این اقا پیوند زده موفقیت امیز بوده مشکلی براش پیش نمیاد
میشه برام صلوات بفرستید خدا حاجتمو بده و منم به آرزوم برسم؟مرسی خانوم گل ها🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزم خوشبختی یا بدبختی ربطی به اینکه پیوند شده نداره
مهم اخلاقه
بعدم شوخ بودن و با جلف بودن خیلی باهم فرق دارن ؛ببین میتونی شوخ بودن شوهرتو قبول کنی و با این اخلاقش زندگی کنی
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
هر چی به خانوادم میگمقبول نمیکنن مادرممیگه حتی حق نداره بیاد خواسگاری وگرنه این اقا ادم با جربزه ا ...
من جات بودم اگه دوسشداشتم می موندم باهاش
خیلیا هستم هزارتا مشکل دارن و عمل میکنن اما بطرفشون نمیگن.
بچه متولد میشه بدو تولد قلبش رو عمل میکنن
حالا اگه پسره مشکل مادرزادی داشت یه چیزی
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.